MAKE YOURSELF HAPPY.

Dagen har gått i ett. Mr har blivit en kostym rikare, jag hade shoppingfeeling idag och beställde ett par vita sneakers till honom, ätit lunch med My & Kevin och nu har jag varit och tokshoppat både nödvändigheter till företaget men även några plagg som jag ska ta inspiration av till höstkollektionen jag måste börja med nu. Egentligen sent men är man miniföretagare så måste man börja någonstans. Så nöjd över mina köp och ibland måste man få unna sig, särskilt efter hårt jobb och många utmaningar. Ska visa er sen, även det jag köpte i Spanien? Jag glömmer.

Nu ska jag laga förhoppningsvis tokgoda hamburgare åt oss innan det är biodags med våra kära vänner. Jag tänkte köra på det HÄR receptet, låter ju mer än magiskt.

Hoppas ni har en bra dag! Här nedan bär jag mina svinsnygga solglasögon jag har i kollektionen, använde dom hela tiden i Spanien men vågade inte visa er för jag ville inte att ni skulle få se för mycket sneak peeks innan lansering. HÄR shoppar ni dom. LOVE’M!!!

glasses

glasss

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Solglasögonen är väldigt lika de från Marc Jacobs senaste kollektion…

    Sara 2014-04-11 22:23:32
    Svara
  • Mycket bra jobbat med nya kollektionen Sanne! Ser fram emot fler härliga plagg och att du fortsätter med det du gör!

    Kram

    Jennika 2014-04-11 09:39:20
    Svara
  • Hej Sanne! Satt och bläddrade bak i ditt arkiv och går man en bit bak går inte bilderna att se. Är det min ipad det är fel på eller är det nåt fel i bloggen? Kram

    Erica 2014-04-10 22:43:38
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!