HOME.

Nu är jag hemma igen. Ligger i vårt sovrum på sängen, landade igår kväll. Just nu spelar Mr hög musik från vardagsrummet och peppar för premiärmatchen idag och svärisarna är här och hälsar på. Mysigt. Alltid skönt att komma hem!

Jag har massor med bilder att visa er från senaste dagarna. 2 plåtningar med massa kul spex & fina plagg, jag har hunnit med ett spännande möte, hängt med vänner och ätit gott. Livet! Bilder kommer i morgon.

Nu ska jag duscha och fräscha till mig, en lunch står på schemat innan matchen. Härliga lördag! Här nedan är en spexig bild från plåtningen igår, man kan inte tro att det är en amningsbh jag plåtade va? Så himla fin, precis som tanken på GlamMom är– att kvinnor ska få känna sig fina när dom precis fått barn. Diademet låg på byrån och råkade hamna på mitt huvud just när vi skulle ta denna bilden haha? Fotografens tjej hade just haft möhippa, på matbordet låg ett visitkort till en manlig strippa!

hehee

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!