Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STUDENT 2014.

 Ni är en del som frågat om jag kan tipsa om studentklänningar- mer än gärna!

Här kommer lite olika varianter och modeller. Jag själv skulle satsat på en enkel modell på klänningen, jag är väldigt förtjust i vitt till studenten och just i år skulle jag passa på att slänga in pastellfärger i min styling. Så somrigt & fint! Jag gjorde ett kollage längst ner med hur jag skulle kunna tänka mig se ut om det vore jag som tog studenten i år, mycket av det är dyrgripar men det finns budgetvarianter överallt just nu. Säg till om ni vill ha hjälp! =)

Mina studenttips för i år? Kör på en klänning i en enkel modell som jag nämnde innan, den jag valt ut från Hunkydory nedan tror jag passar dom flesta kroppar, den må vara lite dyrare men det är en så underbar och fin, rak och enkel modell med lite längre ärm. Varför välja en enklare modell? Det kommer göra att du förmodligen inte tittar tillbaka om några år och undrar varför du krånglade till det, finns såklart undantag men över lag så kan det vara smart.

Pastellfärger är en trend just nu men det är ändå något som alltid är återkommande på våren & sommaren så var inte rädd för att blanda in lite färg. Jag skulle gå all in på ljusa pastellfärger, helst ljusblått på både klackar & clutch. Om du inte är så pass modig och vill köra på pasteller skulle jag satsa på nudefärgade skor och väska eller marinblått. När du ska välja smink, kör på en naturlig sminkning som du trivs i för det är likadant där, att experimentera under dessa dagar är bara onödigt. Ask me! Jag experimenterade till min bal och känner inte att det var mitt bästa beslut nu i efterhand. Glöm inte att gå in skorna innan för ett par obekväma skor kan förstöra hela din dag.

Från höger över rad: Harveynicols.com, Fashionunion.com, Hunkydory, Misselfridge.
Från höger undre rad: Ae.com, Topshop, Topshop, Hunkydory.
Skärmavbild 2014-03-31 kl. 11.43.18
Klänning Hunkydory, Skor Gisueppe Zanotti, Clutch Balenciaga, Armband Tory Burch, Klocka Michael Kors, Nagellack Ysl, Läppstift Chanel.

Skärmavbild 2014-03-31 kl. 12.08.52

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!
  Jag ska också ta studenten i år och undrar om hu har några tips på snygga klackar som är runt 10 cm? Skulle verkligen uppskatta din hjälp!

  Ebba 2014-04-12 16:22:21
  Svara
 • Hej Sanne! jag ska ta studenten i sommar och är helt inne på ett par nudefärgade klackar till min vita klänning med lite bredare klack, har sett några på nelly.com men undrar om du har något mer tips på några som inte är allt för dyra? Tack på förhand! din blogg är härlig och inspirerande!

  Victoria 2014-04-02 14:42:52
  Svara
  • Svar på Victorias kommentar.

   http://www.asos.com/Mango/Mango-Stacked-Wooden-Heel-Single-Sole-Heeled-Sandals/Prod/pgeproduct.aspx?iid=3949290&cid=4172&Rf-200=25&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Nudepatent

   http://www.topshop.com/en/tsuk/product/shoes-430/heels-458/lark-metal-platform-shoes-2690823?refinements=Colour%7b1%7d~%5bnude%5d&bi=1&ps=20

   http://shop.mango.com/SE/p0/mango/accessories/wedge-t-bar-sandals/?id=23085573_ND&n=1&s=accesorios.zapatos&ident=0__0_1396450531235&ts=1396450531235

   Sanne Alexandra 2014-04-02 16:58:46 http://sannealexandra.com
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand