Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BUSY WEEK.

Detta är ett tidsinställt inlägg så just nu jobbar jag. I morgon bitti flyger jag till Stockholm över dagen, vi ska plåta alla plaggen i studio så att jag kan slänga upp nyheterna nu väldigt snart. Har en plan på när jag vill få upp allt och det är nära nu =)

Jag flyger hem i morgon kväll igen för jobb på onsdag. Det lustiga är att jag ska plåta en stor kampanj för Campadre på torsdag och så ska jag plåta heldag för GlamMom på fredag så jag skulle helst stanna kvar i Stockholm men har man jobbtid så har man. Gotta do what u gotta do.

Vi ska även plåta av en sista kampanjbild i morgon på jeansen. Sitter och letar inspo just nu. Ah, det finns så mycket inspiration så att jag vet inte var jag ska samla alla bilder jag gillar…

Hoppas ni har en härlig måndag och en rolig vecka framför er. Själv vet jag inte hur jag ska hinna med allt men jag gjorde en todolist igår kväll som jag lade på stolen bredvid min säng så sedan jag vaknade i morse har jag bockat av, bockat av och bockat av. KÄNSLAN! <3

jensk

jeansss

sexy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Sanne!
    Jag har köpt ett par nike air max 90.. och jag inser nu att jag vet inte vad jag ska ha till mina nike air max 90 skor??
    Tips på hur man kan slänga ihop några snygg outfit till dem?? kan man ha en trenchcoat till ett par nike?

    Ida 2014-03-31 19:51:28
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand