Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DENIM & TRENCH.

Igår var det dags för sista träningsmatchen innan serien börjar nästa vecka (min pojkvän är fotbollsspelare för er nya läsare) Så när jag gick dit hoppade jag i mina egna jeans & min trenchoat, både jeansen och trenchen kommer ju upp på sajten inom kort. För er som undrar var trenchcoaten kommer ligga på så är det 699:- Jag har tillägnat ett inlägg åt kollektionen i förra veckan så skrolla tillbaka så hittar ni mer info.

Det var en sjuk känsla att sätta på mig ett par jeans jag designat upp från scratch, så kul. Det har varit en rolig resa och jag känner mig väldigt nöjd med resultatet! En riktig liten egoboost att bära dessa plaggen och känslan i kroppen blev inte sämre när grabbarna vann med 5-1! Ljuvligt! Efter första halvlek gick jag och slet på jobbet. #hardworkpaysoffright

Ursäkta röran omkring, tanken var inte att visa dessa bilder men blev så exalterad så fick lov att fota lite. Jag är nästan mer nöjd med resultatet än vad jag någonsin trodde jag skulle bli för att jeans är svårt!!

Ha en underbar söndag, vi tog en välförtjänt sovmorgon och ska nu fräscha till oss och sticka ut och carpa lite.. =)

trench

kgfuyudf

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Gud vad jeansen är snygga! Dör lite! Har du något exakt datum när dom kommer ut på shopen? Och vilket pris dom ligger på? Vill.köpa.nu!!

    Ida 2014-03-30 16:43:47
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind