Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ENJOYING LIFE.

Just nu känner jag mig tacksam över livet. Jag är glad över allt jag fått uppleva, dåliga som bra saker för det är det som är livet, det är det som formar oss och gör så att vi utvecklas.

Jag känner mig pigg, frisk, stark i kroppen, glad och väldigt nöjd med min vardag, det var länge sedan jag var riktigt nöjd med just vardagen. Det betyder mycket här i livet att vardagen funkar. Livet är verkligen en enda lång resa och med tiden hittar man sina vägar och lär sig hantera både sig själv, folk omkring sig och livet över lag. Man måste prova sig fram för att hitta det som gör en lycklig, jag ser fram emot att fortsätta utvecklas, livet ser ju ut så, det går upp och ner och man har alltid saker att lära men man måste våga njuta i dom tider livet är bra, livet är ju en resa och man känner sig nog aldrig riktigt ”klar” med sig själv. Dom tiderna när det är ljust får man plocka med sig och ta fram i mörkare stunder.

Just nu känner jag mig väldigt glad och jag är tacksam över dom motgångar som har kommit under åren och försökt blåsa omkull mig då jag fortsatt kriga för att kunna må såhär som jag gör precis just nu, jag vet inte vad som har hänt för jag är inte DÄR jag vill vara, jag har inte uppnått alla mina mål här i livet (tack och lov- människan behöver alltid saker att sträva efter) men däremot så är jag väldigt nöjd med att vara där jag är, jag känner mig glad och tillfredsställd över att vara på väg och jag känner att jag kan stanna upp och leva i nuet. Det är en konst, det är svårt att kunna njuta av resan ”dit” ibland, man tror ofta att när jag är ”där” kommer jag må så bra, låt oss säga tex ”när jag har så mycket pengar” då kommer jag känna mig nöjd eller ”när jag gått ner så mycket i vikt” eller ”när det blir sommar” eller ”när jag har familj” Nej, vi kan inte leva så. Vi måste njuta här och nu för att det är det som är det viktigaste i slutändan.

Vi är våran egen lyckas smed och det är vi som avgör hur vi mår i dom flesta fall! Vi kan påverka mycket här i livet och jag tycker så länge vi kan påverka hur vi mår ska vi försöka göra det till det bästa. Inställning & ens tankar är A & O här i livet, du styr ditt liv, du är huvudpersonen och det är bara du som avgör hur du ska må i dom flesta fall.

”Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv”

DSC_0212

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Ruggigt snyggt!

  Anders Lundis 2014-04-04 10:42:30
  Svara
 • Jättebra skrivet… Det är så sant 🙂

  Maria 2014-03-28 08:07:39
  Svara
 • Hej Sanne!
  Jag tycker dina solglasögon från Michael Kors är to die for. Har du köpt dom i butik eller på nätet? Hittar dom inte riktigt..

  Kram

  Jennika 2014-03-27 21:06:23
  Svara
 • Såg på instagram att du provat på Bikramyoga, vill gärna höra vad du tyckte?
  Eller kanske ett inlägg efter att du gått några gånger. Har hört att man bör prova några gånger innan man vet om man gillar det 🙂

  Elin 2014-03-27 20:48:08
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Jag har lite hatkärlek till det, dom dagar jag är riktigt hydrated och inte druckit så mkt kaffe funkar det bra men senast blev jag väldigt yr.. Det är ju riktigt riktigt bra träning och man tränar muskler man inte trodde man hade, det jobbiga med det är ju att man står i konstiga poser och håller LÄÄNGE och upprepar så man blir nästan förbannad så jobbigt det är ibland haha.. men underbart efteråt och jag kände mig riktigt fräsch och pigg i kroppen dagen efter! kram

   Sanne Alexandra 2014-03-29 11:20:59 http://sannealexandra.com
   Svara
 • Jag vill också jättegärna veta ang webbshoppen. Hur går man tillväga om man inte, som du verkar ha, har kontakter i Kina? Kram, du är grym!! En riktigt inspiration =)

  Johanna 2014-03-27 17:26:54
  Svara
 • Hej Sanne.
  Jag tänkte fråga dig ang ditt jobb osv. När du gick ut från gymnasiet hade du alla godkända betyg? Hur kommer du dit du är idag? Jag menar hur kunde du bara göra en webshop sådär? Pluggade du tex vissa ämnen för det? Jag själv tycker sånt är jätteroligt och ser mig själv göra något sånt, men hur börjar man eller ska man plugga något speciellt? Kan du berätta lite om hur du gjorde och dina betyg och sånt? TACK! :)) PS. DU ÄR GRYM!

  Emma 2014-03-27 14:22:58
  Svara
 • Fin du är Sanne!

  Kommenterade innan men det kom nog inte fram! Jag har skrivit ännu en gång om dig i min blogg, för du är en så stor förebild!
  Det var även jag som kommenterade om tips i wednesday.. inlägget.
  Om du vill läsa vad jag skrev får du jätte gärna kika in, ha det så bra!

  www.nattstad.se/elinsu

  Elin 2014-03-27 13:45:57 http://www.nattstad.se/elinsu
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson