Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CHANGED PLANS.

Och där sprang jag till jobbet, energin var på topp och arbetskläderna var på. Kom dit och då har min tid blivit ändrad med en annans tjej, jag hade dock inte fått info om det men eftersom jag tagit hennes tid på torsdag så sprang jag hem lika snabbt. Hej lediga måndagskväll!

Jag har såklart en plan B, som egen företagare finns det alltid en hel del jobb att avverka och inte minst idag, en måndag i Mars då det är count down tills lansering. Nu ska jag styra upp lite kring pappersarbete, packa ordrar och ta hand om returer sedan ska jag smita iväg och dansa lite. Ett zumbapass är bokat.

Annars ser denna måndagskväll så värst märkvärdig ut, jag har haft en toppendag hittills däremot. Startade dagen med en hike upp till Norra Berget med My, en fika med en medlem av projectiongänget, Marielle, suuuuperhärlig tjej så det har varit en riktigt bra måndag so far! Nej nu är det dags att jobba lite sedan väntar middag, dans & en påbörjan av våran stora vårstädning jag försöker sätta i arbete här hemma.

PUSS!

sannejag

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind