CHANGED PLANS.

Och där sprang jag till jobbet, energin var på topp och arbetskläderna var på. Kom dit och då har min tid blivit ändrad med en annans tjej, jag hade dock inte fått info om det men eftersom jag tagit hennes tid på torsdag så sprang jag hem lika snabbt. Hej lediga måndagskväll!

Jag har såklart en plan B, som egen företagare finns det alltid en hel del jobb att avverka och inte minst idag, en måndag i Mars då det är count down tills lansering. Nu ska jag styra upp lite kring pappersarbete, packa ordrar och ta hand om returer sedan ska jag smita iväg och dansa lite. Ett zumbapass är bokat.

Annars ser denna måndagskväll så värst märkvärdig ut, jag har haft en toppendag hittills däremot. Startade dagen med en hike upp till Norra Berget med My, en fika med en medlem av projectiongänget, Marielle, suuuuperhärlig tjej så det har varit en riktigt bra måndag so far! Nej nu är det dags att jobba lite sedan väntar middag, dans & en påbörjan av våran stora vårstädning jag försöker sätta i arbete här hemma.

PUSS!

sannejag

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!