Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BRUNCHIN.

Efter en kaosartad kväll på jobbet sig igår som ordnade upp sig i slutändan, som allt annat också oftast gör somnade jag till slut på Mr’s bröst. Thank god!  I morse sov vi ut och stack sedan iväg till Hotell Knaust och åt en stor & god brunch. Dom har öppet till tolv på söndagar så det var perfekt för oss trötta själar idag!

Vi har kommit på att vi ska försöka ”carpa” lite mer här i Sundsvall. Ordet carpa snodde jag av John i Kina eller det fastnade mer eller mindre. Han kunde kunde ringa mig på dagen och köra en ”Ska vi ut och carpa lite ikväll?” han menade alltså ta vara på dagen (carpe diem, haha) Älskar det uttrycket. SÅ, till saken. Eftersom Simon blev såld till Sundsvall och vi bara försvann från Stockholm på mindre än en vecka och lämnade allt det vi byggt upp och även vänner & familj som där så har vi inte alltid varit 100 % nöjda med vår situation. I och med det har vi har varit mycket hemma och kan nu känna att vi inte riktigt utforskat staden på bästa sätt, vi har någonstans levt kvar i Stockholm & jämfört allt med det men nu ska det bli ändring på det, satan vad vi ska carpa! I och med Simons yrke kommer vi aldrig kunna välja helt var vi ska bo och inte hur länge heller så vi får vänja oss vid att vi kommer trivas bättre på vissa platser än andra och för att kunna trivas måste man acceptera och göra det bästa utav alla situationer!

En söndagsbrunch satt i alla fall inte helt fel! Nu ska vi ha en riktig slappsöndag då båda är lediga. Way!

DSC_0900

DSC_0901

DSC_0938

DSC_0953

DSC_0954

DSC_0958

DSC_0960

DSC_0962

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Sanne!
  När kommer denna kappa in och vilken stl har du i den? Måååååste ha den 😀

  Lotta 2014-03-24 09:39:47
  Svara
 • Hej! Jag fick veta att jag ska på bröllop i sommar och ser verkligen fram emot det!! men vad ska jag ha på mig? Skulle du inte kunna ge lite tips till sommarbröllop? 😀 Du har den snyggaste stilen jag vet så vore superkul att få lite smakråd !

  e 2014-03-24 08:10:25
  Svara
 • Du är så snygg att jag dör !!! Jag har en fråga som inte har med detta inlägg att göra. Men jag vet att du skrivit om förut att du gick upp en del i vikt när du bodde i USA. Vad gjorde du för att komma i form igen när du kom hem? Du verkar ha en sån skön inställning till mat o träning, alltså ingen hets överhuvudtaget. Din kropp är to die for och jag har svårt att hitta den där balansen som du verkar ha. Kram!!

  Stina 2014-03-23 22:09:33
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Men gud tack! Ja precis. Jag drack inte alkohol 4 dagar i veckan och nattåt 😉 haha.. hade lite föör kul när jag bodde där så gick tillbaka till vanliga rutiner samt rörde på mig mycket, jag promenerade massor och åt vanlig mat. Höll mig borta från att äta tills jag blev obehagligt mätt och försökte hålla mig borta från vitt bröd, socker över lag och så såklart alkohol som är en riktig bov i det hela. Jag hetsar ingenting och har aldrig gjort men just nu mår jag väldigt bra med mig själv och mina tankar, jag har hittat en balans och det är oftast det som är det svåra, man får prova sig fram! Jag tillåter mig äta allt vilket gör att jag inte hetsäter dom dagar jag vill äta något sött tex, jag äter det jag känner för men med sunt förnuft, har jag ätit pizza på dagen äter jag kanske inte hamburgare med pommes på kvällen, försöker hitta en bra balans med lite av allt och en hel del träning =) kram!

   Sanne Alexandra 2014-03-26 11:11:41 http://sannealexandra.com
   Svara
 • Såå snygg jacka! När kan man köpa den ?:D

  Johanna 2014-03-23 17:43:25
  Svara
 • Gud va mysigt det ser ut! 🙂 undrar var solglasögonen kommer ifrån? De med leopard? Så snygga! Ha en toppendag 🙂

  Malin 2014-03-23 14:15:14
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind