Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SINCERLY INSPO

Det finns ingen på denna planet som inspirerar mig mer än Sincerly Jules just nu. Jag känner sällan att jag skulle kunna kopiera en outfit rakt av, det är oftast något jag skulle vilja ändra på/byta ut för att göra det mer till min egen look men outfitsen nedan skulle jag bära rätt av, no changes. Hon är magisk! Jag har inte spanat in hennes blogg på länge så blev överlycklig när jag hamnade där och fick en inspirationsdos som kallas duga. 

Mina nästa inköp? En tisha i en bräcklig grå ton, en skinnväst, ett par nya militärgröna byxor, fina enkla guld halsband, en nudefärgad kavaj och nya flipflops (mina har gått sönder, använde dom hela förra sommaren)

En dröm jag har? Att denna fashionistan skulle bära ett av mina plagg en dag. Kom ihåg att jag sa det! =) Jag ska kriga på med shopen att ingen ska ha missat den om några år!!

HÄR hittar ni hennes blogg. Inspiration på högsta nivå!

isinvey

sicnerlyy

sincerly

sincleryy

sincleryyyy

sinelry

sinnn

sinveery

sinvekry

sinvelru

sinverl

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind