Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VINN MISSONI HANDDUKAR!

Var med och ta chansen att vinna ett valfritt* komplett set från Missoni innehållande
2st handdukar och 2st duschhanddukar. Vinnaren är den som bidrar med den bästa
sloganen till Tullhuset Living. 

Delta genom att följa dessa 5 snabba steg:

1. Gilla vår sida på Facebook Klicka här!
2
Följ oss på Instagram Klicka här!
3. Gilla och dela tävlingen på Facebook Klicka här!
4. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Klicka här!
5. Skriv ditt förslag på slogan i kommerntarsfältet på Facebook samt ange vilka handdukar du önskar vinna Klicka här!

missoni-tavling-sidan-sanne

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Tack för att du tog din tid att svara på mitt meddelande.Det var precis dom orden jag behövde höra, den peppningen jag behövde!
  Tusen tack verkligen!
  Kram

  Isabella 2014-03-20 15:41:04
  Svara
 • Hej Sanne!

  Jag frågar dig detta eftersom att du är i samma sits fast din kille är borta längre.
  Min sambo ska åka på träningsläger nu till Spanien i lite drygt en vecka, och jag ogillar verkligen att vaa ifrån honom och framförallt sova ensam, vet att det låter löjligt men så är det. Hur tänker du när Simon är borta? Jag försöker tänka positivt men tankarna går lätt över till Negativa… Snälla ge mig tips på hur jag ska tänka! Jag tycker det är jättekul för hans skull att åka iväg det är verkligen han värd. Men jag avskyr att sova utan honom…
  Kram

  Isabella 2014-03-20 08:56:58
  Svara
  • Svar på Isabellas kommentar.

   Hej!
   Du får försöka sysselsätta dig, försöka inse att det inte är hela världen.. Du klarar dig fint hemma =) snart är han tillbaka igen. Låt honom njuta av livet där borta medan du passar på att njuta hemma, bjud över vänner, träna, laga god mat, se bra filmer… Tänk så lite 1 vecka är av ditt liv, sysselsätt dig så kommer tiden gå fort! Kram

   Sanne Alexandra 2014-03-20 10:56:19 http://sannealexandra.com
   Svara
 • Hej Sanne!
  Nu är det dags för mig att ta studenten (äntligen) och jag skulle VERKLIGEN behöva lite studentinspo (kan tänka mig att jag inte är den enda ). Snälla skulle du kunna klistra ihop ett collage med något fint som skulle kunna så ett frö hos mig om vad som kan bäras på den stora dagen?

  Kram och tack för en superinspirerande blogg!

  Maria 2014-03-19 21:54:28
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind