Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THE DAY IS HERE.

Som jag tidigare nämnt, 20 dagar utan sin pojkvän är lite väl mycket på en månads tid tycker jag. Nu är Mr på väg till Sverige och jag är på väg hem så vid 23 ikväll kommer han att trilla innanför dörren. Åh! Saknaden är enorm nu.

Ni vet, vi behöver inte hitta på något speciellt, jag saknar inte att vi ska göra någonting jag vill bara ha honom bredvid, veta att han ligger bredvid mig när vi går och lägger oss och vakna mitt i natten och känna att han är bredvid <3

Vaknade upp hos Lin i morse, var ju på födelsedagsmiddag för henne igår så har hunnit umgåtts med henne, lunchat med Simone & sedan mötte vi upp Frida för att titta igenom lite bilder vi inte valt ut till kampanjen. Kul! Nu har jag precis hoppat på tåget och ska få undan lite jobb & mail har jag tänkt. 

Me today. Hatten satt fint i denna snöyra vill jag lova!

// On my way home, can’t wait to see my bf tonight, been waaay to long now. 20 days without him in a month is NOT ok. This is me today btw.. glad im wearing hat today, it’s snowing.. argh..

metoday'

metidayy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind