Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JUST SAYIN.

Som vi plåtat, här nedan har Frida verkligen fångat vår verklighet sista dagen på bild. Jag hade massor med outfits med mig, både till kollektionen och andra och vi hittade helt otroliga fina miljöer ni snart får se mer av. Hur kul är det att plåta då? Mitt nästa köp blir en likadan kamera som Frida trots att jag inte är fotograf eller kommer fota så mycket själv så bara måste jag ha möjligheten att kunna få till lika bra bilder. Klasskamera & objektiv! Målet är att ha köpt den innan nästa resa till Spanien, vill kunna leverera bra bilder, det är ju A och O tycker jag i en blogg.

Fler outfits kommer jag att fortsätta leverera hela tiden. I morgon kväll ska jag till Stockholm för att fira Lin med födelsedagsmiddag så innan dess ska vi mötas upp jag och Frida och plåta av lite looks. Så kul! Och hur har min måndag sett ut? Träning, mat, häng med vänner och Ikea. Nu ska jag försöka stänga ner datorn, ligger och väljer ut bilder till min Spring Resort Collection och kan.inte.sluta.

Nighty!

IMG_7961

IMG_7962

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson