TACO BAR.

I lördags landade jag vid 17.00 och 20.00 hade jag och ett gäng tjejer bord på Taco Bar på Kungsgatan i Stockholm, vi var sugna på mexikanskt och margaritas och det begäret stillades minst sagt.

Vi började med margaritas & nachos. Perfekt sätt att starta kvällen på, småsnacka lite och stilla hungern litegrann innan man beställer in varmrätter. Så gott! Jag gillar att sitta och äta länge..

photo 1 (2)

photo 2 (1)

Efter lite snack och uppdatering om livet så beställde vi in Chicken Fajitas, Nachos & Pink Taco (så god med fetaost i)

photo 3 (1)

Allting vi beställde in var SÅ gott och det var så härligt att sitta och plocka & prata i över en timme. Mys! Jag gillar verkligen mexikansk mat! Mätta & belåtna blev vi såklart så vi kände att vi ville avsluta med varsin frozen margarita. Vi beställde in både Mango & Jordgubb, helt magiskt gott, precis som en efterrätt!

photo 3

photo 2 (2)

TACK till Taco Bar för en grym middag, we will be back soon!! Bra ställe till det mesta, förfest, dejt, chill middag men även till en härlig lunch. Ni måste prova, tips tips! Bra priser är det också! Taco Bar finns inte bara i Stockholm utan även i många andra städer i Sverige, jag och Simon äter ofta  lunch på Taco Bar i Sundsvall. Kika in här för att se om det finns Taco bar i närheten av där du bor!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!