Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TULLHUSETLIVING.SE

Hur underbara är inte mina kläder från Tullhusetliving.se?

Dessa jeansen från Please är definitivt mina nya favoritjeans, hade på mig dom igår kväll när jag skulle ut och äta med några vänner & ta en drink, perfekt loose fit och så extremt sköna. Hett att dom är så smala ner till så man kan matcha med både sneakers och klackar. Toppen från Hunkydory är också en ny favorit, härlig sommartunika som jag förmodligen kommer att bo i. Älskar! Beställde lite fler grejer där ifrån som ni får se snart.

Spana in tullhusetliving.se här för en massa fint. Jag har blivit kär i en massa inredningsprylar som jag måste ta en extra titt på, bland annat denna lampan från House doctor och även dom här söta armbanden, förstå till brunbrändhy och någon härlig tunika. Måste ha!

Här har ni länkar om ni vill spana mer på jeansen & toppen. Jeans LÄNK, Topp LÄNK.

bloggsanne01

bloggsanne02

bloggsanne03

bloggsanne04

bloggsanne05

bloggsanne06

bloggsanne07

bloggsanne08

bloggsanne09

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Riktigt snygg outfit!! 😀

  astrid 2014-03-16 22:31:33 http://fashiondreamzz.com
  Svara
 • Hej! Vilken storlek har du i jeansen? 🙂 Har för mig att man kan gå ner en storlek i Please jeans, jag har nämligen ett par beige hemma och i dom har jag xs (är en s i vanliga fall), men frågan är om jeansen kanske är mer normala i storleken eller lär jag gå ner en storlek i dom också? Jättesnygg outfit!

  Louise 2014-03-16 16:35:28
  Svara
 • Så snyggt!

  Jag har också spanat in att du har ett par supersnygga svarta, bootcut från Citizen of Humanity som ser grymma ut!! Är nämligen ute efter ett par 🙂 Vart får jag tag i den modellen och vet du vad den heter? Ser ut att vara stretchigt material också vilket är ju bra!

  Tummen upp för dig återigen! 🙂

  Kram

  Jennika 2014-03-16 15:32:39
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind