TULLHUSETLIVING.SE

Hur underbara är inte mina kläder från Tullhusetliving.se?

Dessa jeansen från Please är definitivt mina nya favoritjeans, hade på mig dom igår kväll när jag skulle ut och äta med några vänner & ta en drink, perfekt loose fit och så extremt sköna. Hett att dom är så smala ner till så man kan matcha med både sneakers och klackar. Toppen från Hunkydory är också en ny favorit, härlig sommartunika som jag förmodligen kommer att bo i. Älskar! Beställde lite fler grejer där ifrån som ni får se snart.

Spana in tullhusetliving.se här för en massa fint. Jag har blivit kär i en massa inredningsprylar som jag måste ta en extra titt på, bland annat denna lampan från House doctor och även dom här söta armbanden, förstå till brunbrändhy och någon härlig tunika. Måste ha!

Här har ni länkar om ni vill spana mer på jeansen & toppen. Jeans LÄNK, Topp LÄNK.

bloggsanne01

bloggsanne02

bloggsanne03

bloggsanne04

bloggsanne05

bloggsanne06

bloggsanne07

bloggsanne08

bloggsanne09

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Riktigt snygg outfit!! 😀

    astrid 2014-03-16 22:31:33 http://fashiondreamzz.com
    Svara
  • Hej! Vilken storlek har du i jeansen? 🙂 Har för mig att man kan gå ner en storlek i Please jeans, jag har nämligen ett par beige hemma och i dom har jag xs (är en s i vanliga fall), men frågan är om jeansen kanske är mer normala i storleken eller lär jag gå ner en storlek i dom också? Jättesnygg outfit!

    Louise 2014-03-16 16:35:28
    Svara
  • Så snyggt!

    Jag har också spanat in att du har ett par supersnygga svarta, bootcut från Citizen of Humanity som ser grymma ut!! Är nämligen ute efter ett par 🙂 Vart får jag tag i den modellen och vet du vad den heter? Ser ut att vara stretchigt material också vilket är ju bra!

    Tummen upp för dig återigen! 🙂

    Kram

    Jennika 2014-03-16 15:32:39
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!