BYE SWEDEN.

Nu sitter jag på ett plan till Spanien. Detta är alltså ett tidsinställt inlägg!

Igår efter en supersöndag hos mina föräldrar där jag gled runt i morgonrock hela dagen och åt pappas goda mat så var jag redo för att kicka igång en ny vecka. Jag åkte upp med tåget igår morse för att plåta en kampanj för Campadre. 

Såhär såg jag ut innan håret blev vågigt. Jag har nästan aldrig rakt hår så ni kanske är ovana att se mig såhär?

idafgg

Plåtade några looks där jag hade uppsatt hår. Något jag heller aldrig har? Jag är verkligen feg och kör nästan alltid på lockigt hår, borde våga variera mig lite mer =) Upsatt är ju såå skönt också!

idaaag

idadag

Efter plåtningen var jag och sprayade mig hos bästa Jessica på Hötorgskliniken så nu är jag brun och fräsch inför Spanien där vi ska plåta min vårkollektion!

idahge

Därefter slog jag mig ner ensam och åt Grekiskt och pratade i telefon med mitt hjärta & vänner. Mysigt faktiskt.. och gott.

idaaahhh

Och så hade dom min mammas favoritdessert så jag blev så sugen på att prova den eftersom hon pratat så mycket om det. Mmm vad gott & fräscht det var! En kaffe till det här och nu sitter jag och skriver till er hemifrån Frida. Vi åker 03.30 till Arlanda i natt så vi hörs i från Spanien igen!

idaaaaa

LOVE, S

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!