JUST A BUNCH OF PARTIES.

Lördagen var minst sagt festligt. Låt mig presentera denna lördag..

Duschade och pussade min älskling hejdå och tog ett tidigt flyg till Stockholm. Fick en smarrig frukost och njöt av att vårvädret.
fest8

Landade i en väldigt solig huvudstad runt 9.30, åkte direkt hem till Lin där det var ett härligt gäng, solen sken in och alla var peppade på dagen.

fest7

Jag struntade i att göra mig i ordning på morgonen så efter lite surr med Lin, några kaffe och en lunch började vi göra oss i ordning. Vi bestämde oss för att ta en drink på Bergmans där Lins pojkvän var innan vi skulle vara borta klockan sex.

fest1

På Bergmans var det ett jäkla drag mitt på dagen men vi blev bara kvar en kvart då vi skulle åka förbi Lins kompis dagsfest. Det var bland den sjukaste dagsfesten jag varit på! Dj’s, fri bar, pingis, dansgolv och allt man kan tänka sig. Kändes inte som att vi var där mellan klockan typ 16.30-17.30 kan jag tala om. Sjukt bra drag!

fest2

fest15

Sedan hoppade vi in i en taxi och åkte till Absolut Vodkas festlokal. Hur snygg var den då? Där skulle jag verkligen kunna tänka mig bo.. =)  Vi fick en rundtur och lägenheten var helt outstanding.

fest16

fest13

fest17

 Efter en stund där inne blev vi indelade i lag där vi skulle tävla om vilket lag som kunde göra bäst drink. Här står en av killarna som jobbar där och förklarar tävlingsreglerna..

fest18

Här har vi juryn som provsmakar alla drinkar..

fest19

Sharareh, min underbara vän som hade festen blandade tillsammans med sitt lag den vinnande drinken vilket innebar att dom fick en himla massa Absolut Vodka flaskor inne på Cafét senare! Här är vi tjejer innan vi skulle gå.

fest20

fest29

Sedan var det dags för middag på Cafét!

fest21

fest22

fest28

fest27

fest25

fest26

En sista bild för kvällen sedan dansade vi hela natten lång! Tack till Sharareh, Café Opera & Absolut Vodka för en kul fest.

1978804_629076020479500_318112400_n

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!