Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIDAY COFFEE.

I fredags skulle jag jobba på kvällen och i lördags skulle jag med flyget tidigt till Stockholm för att sedan fortsätta min resa en sväng till mina föräldrar och sedan till Spanien vilket resulterar i måånga dagar utan mitt hjärta. Dagen jag kommer hem från Spanien lyfter Simons plan till Spanien, snacka om miss.

Well well. I och med att vi måste vara ifrån varandra en längre tid igen så åkte vi iväg och drack kaffe, bara vi, inte vara hemma där det är lätt att man börjar plocka med massa grejer och jag skulle förmodligen börjat packa så vi åkte ifrån hemmet för att bara hänga med varandra. Mys!

Såhär såg jag ut.

// Me on friday. Had a date with my love that i am gonna be away from for a very long time..

DSC_0869

DSC_0870

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind