Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SPRINGALING.

 Day & Night. Denna tunikan antod jag var lite längre så man slapp ha shorts men jag kan ha fel, den kanske är gjord som en topp så in that case skulle jag såklart ha adderat ett par jeansshorts. I övrigt härlig somrig outfit i jordnära färger. Jag är helt galen i kamelfärgat!

Hatt Brixton, Sunnies Illesteva, Väska Markandgraham.com, Espandrillos Zara, Tunika Hunkydory, Örhängen Chanel, Fransväska Rebecca Minkoff, Heels Zara.

 

Skärmavbild 2014-03-05 kl. 10.31.56

Dags att vädra din skogshuggarskjorta igen! Matcha den med ett par slitna jeans och schsyssta klackar så som nedan. Trots att det är vår behöver man inte köra all in på ljusa färger och pasteller utan gråa toner funkar året runt. Jag valde att addera ett ljusrosa nagellack för lite extra vårfeelings och färg! Denna outfiten känns riktigt LA-chic.

Jacka River Island, Väska Nelly.com, Skjorta H&M, Jeans Gina Tricot, Solglasgon Gina Tricot, Nagellack OPI, Heels Zara.

Skärmavbild 2014-03-05 kl. 10.53.40Pasteller, hur kan vi få nog nu när den gråa vintern varit hos oss alldeles för länge? En enkel och stilren outfit. Jag kan tycka att när man kör på söta pastellfärger behöver man inte så mycket accessoarer, självklart enkla, nätta smycken och solglasögon men det behövs inte så mycket mer, inget speciellet smink eller hår för pastellerna gör så mycket ändå. Jag valde att tona ner outfiten lite med en ljusgrå kjol. Ljusgrått & nudefärgat- winning! Den ljusblå lilla väskan är jag så sugen på. Jag skulle kunna tänka mig matcha den ljusgrå kjolen med en pastellfärgad långärmad kashmeretröja, den blå väskan och ett par schyssta sunnies. Good 2 go!

Jacka Acne, Väska Oasis, Linne Monki, Kjol Modekungen, Solglasögon Retro, Heels Zara

Skärmavbild 2014-03-05 kl. 11.14.36Ännu en outfit i lite mer jordnära färger. I vår kommer jag satsa mycket på nudefärgat, blekrosa, ljusgrått, jag kommer byta ut mina mörka jeans mot dom ljusare och jag letar febrilt efter dessa Chanelespandrillos, var kan man klicka hem sådana? Det är något jag ska ha i vår. Så slapp och schysst outfit, perfekt dag på stan med tjejerna!

Mössa Boticca.com, Jacka Johnlewis.com, Espandrillos Chanel, Linne Mllechlothing.com, Väska Balenciaga, Jeans Anine Bing.

Skärmavbild 2014-03-05 kl. 11.24.40

Och sist ut, en color splash! Till vänster ser ni hur ni kan matcha en såhär snygg klänning till vardags, dessa Nike wedges är snart mina. Så extremt snygga till både jeans, klänningar, kjolar& shorts. LOVE! Jag är ju helt galen i wedge sneakers, älskar att det ser slappt ut men ändå lite mer uppklätt än vanliga, låga sneakers och så gör det mig inte något att jag kommer upp en bit! Fresh.

Jacka Balmain, Sunnies RayBan, Väska Balenciaga, Klänning Jades24.com, Halsband ladiesfashionsense.com, Väska Chanel, Heels Biran Atwood.
Skärmavbild 2014-03-05 kl. 11.37.47

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hei. . Var finner man chanel örhängena? Ha en fin dag videre

  Anna 2014-03-05 16:05:20
  Svara
 • Jag tyckte dom fyra första var grymt snygga!!!!!!!
  Den sista var inte min smak men dom fyra första asså, hade haffat alla om pengar fanns 😉

  Matilda 2014-03-05 13:16:45
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind