Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ON TO THE NEXT ONE.

Då låg Mr hemma magsjuk, jag som trodde jag blivit matförgiftad och trodde aldrig att han skulle bli smittad, inte så långt efter heller. Så trist!

Jag jobbar hemifrån idag, pysslar om sjuklingen här hemma och grejar med vårkollektionen. Jag skulle sätta ihop lite moodboards till vårkollektionen men fastnade i att sätta ihop massa kollage till er istället, dom kommer upp om en stund. Ikväll kommer hälften av alla frågor på frågestunden upp i ett skriftligt inlägg så kommer resten av svaren upp i en video i morgon, det är vad ni önskat så jag hoppas allt blir nöjda och ursäkta för förseningen. Mycket annat som kommit i vägen! =)

För övrigt så är min träningsvärk inte nådig, nu fick jag mig en käftsmäll för den långa pausen jag haft. Jag tänkte smita iväg på ett corepass senare idag & även ta en PW bara för att hålla igång kroppen utan att anstränga den för mycket för hade jag behövt göra en enda benböj idag hade jag gråtit haha. Och ja, jag vet att träning är det enda som läker träningsvärk men jag tänkte variera träningen lite.

// Now my other half is sick. Ah.. soo boring. Im working from home today, i was gonna make some moodboards for my spring collection but realized i couldn’t resist making some hot spring outfits for u guys so i will show u later. Tonight i will post all the answers… sorry for being so late…

tumblr_mvpei5AJLV1s69n5no1_500

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind