Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HALF HALF.

Då kommer hälften av svaren skriftligt och resten av frågorna kommer upp i morgon kväll i ett videoinlägg. Hoppas ni får svar på det undrar! <3

Therese
Vilka städer i kina har du besökt och vad är din uppfattning? om du skulle ha möjligheten att flytta till kina under en period skulle du göra det då? hur mycket betalade du för din päls du köpte där? vad är dina andra tankar kring shopping just i kina?

Hej Therese! Ja har besökt Hongkong (som inte tillhör Kina längre) så endast Guangzhou. Ja det skulle jag absolut kunna göra. Business! =) Jag betalade 600 rnb vilket motsvarar ungefär 620:- Mina tankar kring shopping i Kina är enbart bra, det finns allt och lite till, du kan hitta väldigt prisvärda plagg med hög kvalité. Det finns allt från billigt skräp till svindyra butiker med lyx deluxe, en bra mix. Är man intresserad och orkar leta efter guldkornen är det heaven! Kram!

DSC_0069

Karol
Ganska ospecifik fraga, men vill se hur du tolkar den :)
”Om du fick ge ett rad till en stor grupp manniskor, vad skulle du saga?”
Och ett tips till tjejen dar uppe som letar efter en parfym som haller hela dagen, testa market Tom Ford (min favorit ar Noir De Noir) som ar helt underbar!! ps gar inte att kopa i sverige men kolla efter den om du aker utomlands

Hej Karol!
Oj, wow vilken svår fråga! Bra fråga dock. Vad jag skulle säga känns som det beror på vilka människor det är, om det är en stor grupp med människor som över lag har det bra eller om det skulle vara en grupp människor som har en helt annan levnadstandard än vi här i Sverige tex. Men, något som jag tror skulle passa in på dom flesta människor är något i stil med att man ska leva varje dag som om det vore den sista, det är en klyscha och det är det av en anledning. Jag skulle vilja säga att livet är skört och att vi ska ägna mer tid åt sprida mer kärlek, vara snällare mot varandra, försöka hitta mer glädje i små saker och ta hand om varandra. Det känns som det mest relevanta för mig och det är något man inte kan bli påmind för många gånger om! Vad skulle du säga? Jag blir nyfiken! Stor kram!

DSC_0292

Emma
Hur och när träffades du och Simon?
Känner du att du är redo för nästa steg, förloving?
Vart vill du vara bosatt när du startar familj? (land, stad?)

Hej Emma!
1. Vi träffades första gången i Eskilstuna som vi båda kommer ifrån från början på en studentmottagning sedan var jag i Usa 2 år och sågs igen när jag kom hem, denna gången också i Eskilstuna på en krog där vi var vääldigt glada över att se varandra efter att ha pratat en del medan jag var borta. Vi började dejta efter den dagen och sedan dess har vi suttit ihop!
2. Im ready when he is ready =)
3. Jag vet inte riktigt, vi kan inte riktigt planera var vi kommer vara i och med att vi förmodligen kommer flytta runt en hel del pga Simons yrke. Jag vill gärna ha barn innan den dagen han går i pension så vi kommer nog inte kunna välja fullt ut var vi vill vara men jag är redo att skaffa familj när vi bor i ett land/stad som vi verkligen trivs i och förhoppningsvis kommer att vara i under några år så vi känner oss lite safe. Allt ordnar sig ju men jag skulle vilja att det är på en plats där vi båda trivs i alla fall, det är det viktigaste sedan vilket land/stad det är det får vi se, förhoppningsvis något varmt land =) Önskemål!
Kram kram till dig!

1235400_10152350391243906_1121242239_n

Lova
Jag har lite personliga frågor. Vad hade du för dröm att bli när du var liten? Vilket är ditt favorit djur, färg & mat? Om du fick ha en dejt med vilken kändis som helst, vem skulle det bli? Vad lyssnar du på för musik? =)

Hallå där Lova!
1. I alla sådana där kompisböcker man fyllde i när man var liten, ni vet där man fyllde i namn, ålder, favoritmat och så vad man ville bli skrev jag alltid: Modell, sångerska, skådespelerska, dansare.. Haha. Jag ville alltså antingen stå framför kameran eller vara på en scen kan man säga, jag hade beslutsångest och ville göra det mesta redan då, något som sitter i. När jag utbildade mig till stylist kände jag hela tiden att jag inte bara ville styla, jag ville ha ett finger med i allt, vilket jag faktiskt har idag. Det är jag tacksam för men att starta ett eget klädmärke när jag var liten var inte planen, den kom senare =)
2. Mitt favoritdjur är både hundar &  katter! Min favoritfärg? Får jag välja två? I så fall nudefärgat och marinblått, kan inte välja!
3. Min favoritmat, gud jag kommer aldrig kunna välja. Jag älskar ju en god köttbit, jag älskar sushi- favoritrullar är baked salmonroll, crispy spicy tuna och tempuraroll, jag älskar en krämig god pasta med svamp i, jag älskar grekisk mat, biffar, stekt potatis & tzatziki, jag älskar husmanskost, korvstroganoff med ris tröttnar jag aldrig på, jag älskar en tunn riktigt smarrig pizza med goda råvaror, jag älskar skaldjur, jag älskar libanesisk mat, jag älskar en riktigt god hamburgare. Ja ni ser ju, detta kommer aldrig gå men nu har ni fått en liten inblick i hur mycket mat jag gillar! Angående en dejt med en kändis, hmm, jag har ingen aning!
4. Kan inte komma på någon jag skulle vilja gå på dejt med nu när jag har en riktigt bra dejt här hemma!
5. Jag lyssnar på house, lounge, rnb, reagge, hiphop och pop skulle jag nog säga. Älskar musik!!
Stor kram till dig!

DSC_0050

Sandra
gillar din blogg väldigt mycket, du verkar vara en så himla bra tjej. Nu till det jag undrar, har du aldrig tyckt det varit jobbigt med pojkvänners ex och tjejer de träffat innan osv? Att du jämför dig? har du alltid varit så pass självsäker att du inte bryr dig? Har du aldrig bråkat om en kille eller hatat/ogillat andra tjejer på grund av en kille? Vore jätte kul om du kunde dela med dig av upplevelser isåfall och tankar kring de då det är väldigt vanligt att det är så bland oss unga tjejer idag

Hej Sandra!
Tack tack, vad gullig du är!
Jo jag var lite sådär löjlig när jag var yngre och osäker I guess… Vi har väl alla varit där eller i en liknande situation någongång? Nej jag har inte alltid varit så pass självsäker att jag inte brytt mig. Jag är en människa med känslor, jag har jämfört mig, bråkat om killar, ogillat andra tjejer pga av en kille. Titta bara på mig & Simone först och främst, en av mina absolut närmsta och bästa vänner sedan högstadiet, vi blev bästa kompisar genom att vi träffade samma kille, vi dissade honom och teamade. Samma med Sharareh min fina fina underbara vän som jag blev vän med för bara 2 år sedan ungefär, vi dejtade samma kille i L.A och var rivaler, så löjligt nu i efterhand, gick och tittade efter varandra, tittade hur varandra dansade/hade på oss, ja allt som man gör när man är osäker på både sig själv och främst killen man träffar. Vi gjorde i alla fall likadant vi, både dissade honom till slut och blev vänner, idag är vi väldigt bra vänner och det är tack vare honom! Glöm inte tjejer att om din kille inte kan få dig att känna dig som the one innerst inne kanske ni borde prata ihop er, teama, det är du och din kille, inte något annat. Att lita på varandra är det viktigaste i ett förhållande, det är inte alltid det lättaste, särskilt inte i början av ett förhållande eller när tex alkohol är inblandat, då kan det lätt bli konstiga missförstånd. Stick to each other och lita på varandra. Jag brukar tänka att jag ska vara den bästa flickvännen, alltid. Skulle det hända något någondag så har jag i alla fall varit så pass bra jag bara kan, jag har skött mig exemplariskt så good luck finding a better one =) Det är ett tips!

Nu idag är jag glad över att jag slipper allt sådant, såklart att jag kan bli svartsjuk men jag har ingen jag håller på att jämför mig med idag och kan inte se framför mig att jag någonsin igen skulle kunna bete mig likadant som när jag var yngre, man lever och lär och jag är glad över att jag blir äldre. Stor kram! <3

DSC_0782

Maria
Hej! Jag undrar hur du ser på framtiden. Vill du ha barn snart? I vilken ålder ser du helst att du blir mamma?

Hej Maria!
Det är svårt att svara på. Jag älskar barn och är alltid lite smått bebissugen haha. Nej men jag skulle kunna tänka mig att bli gravid om 2 år ungefär, det är så det känns nu men det kanske ändras. Vi får se.. Jag längtar tills den dagen vi ska ha barn, så mysigt! Kram kram

bild16

Sara
Hej!=)Tack för en bra blogg! Jag undrar om du skulle vilja läsa vidare på högskola/universitet, och i så fall vad. Kram

Hej Sara!
Inte just nu faktiskt.. Jag vet heller inte vad jag skulle vilja läsa. Vi får se om det skulle bli så någongång, just nu känns det inte aktuellt. Kram!

YWFslider2

Loppan
Kan du börja med fler videoinlägg eller filmning med digitalkameran t ex dagens outfit filmat? Vore super och tror det verkligen skulle uppskattas! Som någon skrev filma svaren istället för att skriva de. jag undrar om du aldrig haft komplex för något utseendemässigt om du alltid haft bra självförtroende? om du fick välja att ändra två saker på din kropp vad hade du velat ändra då? Och vilka två saker utseendemässigt är du mest nöjd med? Du säger att du inte tränar för att ändra något betyder det att du tycker du har den perfekta kroppeen? Älskar din blogg den har verkligen det där lilla extra

Hej!
Å, jag gillar ju inte videoinlägg, dom känns B också i webcam och det känns så konstigt att sitta och prata med sig själv, i så fall skulle jag vilja göra riktigt proffsiga videos, frågan är vad jag skulle prata om?
Dagens outfits skulle jag kunna börjar filma, absolut, ska prova i Spanien kanske? Vore det kul?

Jag har alltid haft bra självförtroende, det går såklart upp och ner men över lag. Jag har bättre självförtroende än självkänsla dock. Jag vet inte vad jag skulle vilja ändra, mina fötter kanske! Jag brukar inte fundera på vad jag vill ändra helt ärligt, jag menar det verkligen! Mest nöjd med? Jag vet inte, mina ben kanske? Svårt det med, jag funderar inte över vad jag gillar så mycket heller…

Ja nej det stämmer, jag tränar inte för att ändra något- jag tränar för att jag gillar att träna, jag känner mig stark och fit då vilket gör att jag känner mig NÖJD med min kropp. Jag tänker inte ”åå jag har så perfekt kropp så jag vill inte ändra något” jag tänker ingenting alls, jag tänker att jag vill hålla min kropp fast och tight liksom, jag vill inte ligga på latsidan med träningen för då blir jag så spinkig och min kropp skulle med tiden bli mindre fast vilket jag inte vill. Jag har alltid varit tränad och vill fortsätta vara det, jag vill trivas i min kropp som jag alltid gjort, det är därför jag fortsätter nu när jag inte dansar som förut. Jag vill precis som nu kunna titta mig i spegeln och känna mig nöjd men något som är perfekt vet jag inte vad det är? Jag vill precis som dom flesta jag känner ha en vältränad, fin kropp, det är allt och det är det jag strävar efter.  I mitt yrke just nu är det viktigt att jag trivs med min kropp, jag har alltid trivs i bikini och jag har har alltid gillat min kropp när jag hållit igång och tagit hand om den, min kropp har ju varit mitt redskap i alla år. Kram kram! Tack för fina ord!! <3

IMG_8151

Lovisa
Väldigt bra och inspirerande blogg!
Kan du inte berätta lite mer om hur det är att driva ett företag/webshop?
Hur processen går till från att du designar till att det kommer upp på shopen? :)

Hej Lovisa!
Det är jättejättekul, det är mycket jobb och det är svårt att inte jobba dygnet runt. Det är väldigt utvecklande! Just nu designar jag kollektioner, jag sparar alltid inspobilder i olika mappar och har gjort i flera år (don’t know why) så när jag verkligen gillar ett plagg, så som nu i julas när jag hittade våriga plagg jag gillade kunde jag titta på dom länge, fundera på vad jag skulle kunna ändra, leta alternativa färger och så ritade jag upp. Jag samlade sedan på mig så många plagg jag ville designa från scratch i just min vårkollektion, tog med mig ett moodboard över hur jag ville att kollektionen skulle se ut så om det var något jag inte ville sy upp från scratch (när jag gör det måste jag beställa större kvaniteter) så hade jag med det på moodboarden så jag visste vad jag skulle leta efter utöver det jag ville att fabriken skulle sy upp.  När jag träffade mina kontakter i Kina hade jag redan mailat bilder och förberett dom på vad jag ville sy upp, när jag kom dit hade dom gjort samples (prover) som jag fick prova, därifrån börjar den riktiga processen, ville jag ändra något, vad, hur mycket, annan färg, andra snitt, andra sömmar, ja ni förstår. Sedan gör dom ett nytt samples tills jag får ett slutresultat och då går det i produktion.

SÅ, nu i Kina har jag designat jeans, 2 toppar, kjol och så har jag köpt in resten från återförsäljare som jag brandar med mitt namn. Så roligt och spännande process, det är ju det roligaste av allt men också mest stressiga momentet. Hoppas du förstod på ett ungefär hur det går till! Stor kram

Här nedan gjorde jag ändringar från icke stretch till stretchmaterial, ändrade dragkedjan, sydde in lite i midjan and so on…

DSC_0454

Elin
Hej snygging!
Har du någon tatuering om inte hur ställer du dig till det? Jag undrar också hur du kan se så satans fräsch ut heeeeela tiden :)
ÄLSKAR din blogg, lite mer uppdatering speciellt under helgerna bara så är det perfekt :D

Hej Elin!
Nej det har jag inte! Jag tycker väldigt många passar i det så jag är helt neutral! =) Haha, hur menar du? Det måste vara smink haha. Bästa skönhetstipset är ju i alla fall SÖMN, wow vad det gör skillnad för ansiktet och energin! Stor kram & tack!!! <3

DSC_0809

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej, mina frågor var inte med här:( jag har mailat dig eftersom mina frågor är svåra att göra i ett video inlägg :/ hoppas att du tar dig din tid ock svarar p mitt mail. Jag ser upp till dig & älskar sin blogg <3

    Amanda 2014-03-05 20:40:45
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind