Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PAUSE BUTTON.

Klockan 17.00 måste jag sätta mig själv på paus en stund. Dags för jobb 19 igen så innan dess skulle jag behöva ta ett bad och varva ner.

Jag jobbar just nu 08-17 med företaget nonstop om dagarna. Det är mycket inför lansering av vårkollektionen och idag har jag verkligen behövt samla mig både en och två gånger för att inte bli helt galen över hur stressande det kan vara att inte ha någon kontroll över vissa saker. Jag ska ge er ett exempel, det är 3 samples jag inte har hemma. Det tar 3-5 dagar att skicka det till Sverige, plaggen jag vill åt är klara på torsdag, jag åker till Spanien måndag natt. Ja ni förstår att det kändes omöjligt att lösa. Men, nu är det löst, allt måste lösas! Ibland gäller det att trolla med knäna… Man får lov att vara en problem solver både en och två gånger om dagen när det gäller att driva eget företag ibland. Men det är så värt det, jag blir härdad och lär mig saker precis hela tiden. Jag märker redan hur mycket lugnare jag blir när det strular nu än senast.. Allt ordnar sig bara man vill det! =)

Nu ska jag skicka iväg lite ordrar och sedan ta mig en välförtjänt paus, idag har jag verkligen varit en superwoman. Jag har inte bara svarat på mail, meckat med leveransen, packat ordrar, skött returer, köpt nya emballage, bloggat, köpt en online fotokurs åt Mr, jag hann med ett träningspass också! Wow vad jobbigt det var?! Ni skulle sett mig haha… Hujedamig så jag slet på dessa stationer, jag körde 30 minuter Muslce Challenge. 11 olika stationer, 3 varv och 1 20 sekunders vila. Jag var i samma grupp som 3 män och vägrade vara sämre hahaha… Hjälp så slut jag var efteråt. Jag har även hunnit skypa med min bästa fotograf & vän Frida. Nästa vecka drar vi till Spanien och plåtar och har det ljuvligt så nu är jag taggad på att slita tills dess… =) Helgen blir också svårslagen, mer om det senare.

Vi har hittat massa bra inspo idag och pratat ihop oss, åter igen vill vi åt samma känsla & ljus så det kommer nog bli precis hur bra som helst. Detta är en bild vi kommer att inspirera oss av. Kate, what a woman…

kate-moss-for-st-tropez-summer-2013-campaign-1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tänkte påminna om frågestunden och att vi alla väntar på videon

    frida 2014-03-05 09:38:34
    Svara
  • Hej, ledsen att vi pressar dig med frågestunden.. Men personligen så tycker jag att det är roligare om du skriver de i ett inlägg:) & skrivit vissa frågor som jag gärna vill ha svar på eftersom jag ska till exempel zara ( på lördag) & bett dig länka! Ja du ser när du tittar på alla frågor!

    Amanda 2014-03-04 22:00:06
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind