Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

45 MIN LEFT.

Jag är lite knäckt över att jag missat både Drake och The Weeknd idag som jag fullkomligt älskar, fick biljett av min granne igår om jag hade velat gå men jag har varit sjuk OCH… jag ska äntligen få åka hem och träffa mannen i mitt liv!

Nu slipper vi prata på facetime varje kväll. Sjukt ocharmigt sms jag fick av honom igår förresten hahaha.. Jag går ju ALLTID i olika strumpor eller så är dom ut och in eller så sitter dom helt fel tycker Simon. Skrattade högt när jag fick det, måste skärpa till mig!!! Varför äger jag knappt några strumpor? Jag är alltid i både hans och min låda och gräver och slutresultatet blir aldrig bra..

Om 45 minuter ska jag få krypa upp i soffan med Mr efter nästan två veckor. Kommer kännas ganska mysigt att få vakna upp i vår säng och duka upp en brakfrukost framför tvn. Wow!  <3

// Soon im home with my love. Can’t wait!!!

bild-188

bild-184

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand