Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BLUE AND WHITE STRIPED SHIRT.

En blå och vitrandig skjorta kan aldrig gå fel till våren och sommaren. Det är ett sådant där säkert kort i alla lägen. Om du ska på date, träffa dina svärföräldrar för första gången, gå på möte, sticka ner till stranden, ut och klubba, middag, en dag på stan, ligga hemma i soffan.. You name it.

Denna skjortan har jag haft i ett par år, det är en linneskjorta från Massimo Dutti men i vår kommer jag nog kunna uppdatera min variant en aning. Hint! #sannealexandrashop.com

Det är inte fult med blå och vitrandig skjorta tillsammans med marinblå utsvängda kostymbyxor, wedges, solblekt hår och solglasögon. Jag ser det verkligen framför mig och det känns som att det är precis så vårfräsch jag vill se ut om några månader!

Men nog om det. Såhär såg i alla fall jag ut igår när jag var runt och jobbade. I och med att jag går runt ensam när jag jobbar på dagarna så har jag lite svårt att få till bra outfits, John står för det så fort vi sammanstrålar så lite selfies i spegeln får duga en dag som denna.

// Me yesterday. Wearing my white and blue striped shirt.. i like i but im gonna wear a better one this spring… sannealexandrashop.com.. just wait & see.. =)

DSC_0366

DSC_0378

DSC_0377

DSC_0391

DSC_0400

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!