Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AT THE MALL.

Det kryllar av stora varuhus här i Kina, jag funderar ofta över hur många av butikerna och restaurangerna går runt, i och för sig så finns det ju så extremt mycket människor här men tanken slår mig ändå. Ja till exempel som denna lilla butik, en butik enligt fylld med svindyra peruker.

Jag kunde såklart inte låta bli att slå mig ner i en stol där en man hjälpte mig att sätta på ett hårnät så att jag kunde få prova vilken jag ville. SJUKT kul haha! Detta är en bra lösning för oss som kan få impulsiva ryck när det kommer till sitt hår, jag har ju gjort en och annan skön färgning..

I think i stick with the blonde..

// Tried out some wigs at the mall the other day. So much fun!

DSC_0325

bild (95)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!