LAST NIGHT.

Igår kväll var vi inne på en schysst restaurang med massor av Johns vänner, vi åt, drack och såklart, hejade på Sverige! Tror ni vi blev glada när dom visade matchen? Heja!! Det var så roligt att få träffa dessa människor John lärt känna och pratat så mycket om. Jag klickade ruggigt bra med en tjej som just också startat ett eget klädmärke, John hade pratat om att hon och jag borde ses när jag var här nu och det blev verkligen lyckat! Hon bor i NY och jobbar för Vogue. Trist jobb? Inte direkt, så imponerande att hon bara är 18 år också. Hon och jag dansade på som galningar hela natten!

Sedan gick vi vidare till bargatan, dansade loss och hade sjukt kul. Avslutade såklart kvällen med svingod nattmat, kinesisk mat är verkligen gott och igår hängde vi med Johns kinesiska kompisar som har stenkoll på god mat här. Det bästa sättet för att få ut så mycket som möjligt av en resa är ju alltid att känna folk från den staden så man får upptäcka guldkornen!

Nu ligger jag i sängen, har precis fått ett bud till hotellet med kostymbyxorna men i marinblått, dom blev riktigt bra så nu börjar dom producera dom ikväll. Tjejer, i Mars kommer kostymbyxorna igen! Nej, en dusch på det här så ska jag sticka och möta upp John för lite käk sedan får vi se var kvällen tar oss, det ryktas om någon galen circus. Hjälp säger jag bara!

Jag var klädd i topp från Zara och min egna kjol som är den bästa kjolen jag har i garderoben, sitter som en smäck och funkar till allt. HÄR hittar ni den.

qaafn

bgjsbgs

vjh

hfjf

jhchgc

hvjhc

vjhv

sjebgjksg

bgsbgs

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!