SA SWIMWEAR.

JA! Det är sant, jag kommer att ta in bikinis i Maj!! Älskar det. Så himla kul ska det bli då jag är en riktig bikinitjej, har alltid gillat att shoppa bikinis i alla möjliga former och färger och särskilt utomlands när man kan hitta bikinis inte så många andra har.

Jag har idag varit hos en kontakt sedan jag jobbade på Style By Tyra. Jag tog en taxi i morse och hamnade mitt i ingenstans kändes det som! Det var SÅ långt och jag förstod inte ett ord av vad taxichauffören sa, fram kom jag i alla fall och jag blev verkligen väl omhändertagen. Så himla gulliga människor jag ska jobba med! Helt otroligt snälla & hjälpsamma.

Jag hittade 2 styles jag gillade direkt. Bortse från färgerna & mönstena, jag tittade enbart på modellerna.

DSC_0125

Sedan jag kom till hotellet idag har suttit & klurat på färger, inte en lätt historia då det finns så himla mycket att välja på. Har just nu tagit proffshjälp av mina kära vänner i Sverige, ska nämligen bestämma mig nu ikväll. Här är klockan 18.00 snart så jag har inte så mycket tid kvar. Jag ska bestämma mig så att jag hinner få samples innan jag åker hem så att när jag är redo för bikinis kan jag bara lägga en order.

DSC_0122

DSC_0126

Nu ska jag ta beslut, tror jag bestämt mig! 

// Order bikinis for my webshop, so excited. Now im choosing colors.. so hard but so much fun.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • aaah modellerna ser superfina ut!! kommer definitivt beställa dem!!!

    Emma 2014-02-22 10:58:01
    Svara
  • Hoppas, hoppas att du tar in en bikini i hallonröd 😉

    Lova 2014-02-22 10:47:38
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!