CHILLAXIN & PACKIN.

Igår efter mitt jobbpass smet jag ner på stan där vissa från Mr’s lag + flickvänner var och drack drinkar. Jag serverade massvis med bubbel i fredags då det var Alla hjärtans dag till en massa fina par så jag beställde in ett glas direkt när jag anslöt, var så sugen!!

Jättetrevligt att få hänga lite med fotbollsgänget igen och det var roligt att få lära känna nya ansikten, jag hade inte träffat någon av nyförvärven men nu fick jag äran att träffa dom och även flickvänner. Så kul!! Ser fram emot den här säsongen faktiskt. Jag sa det till Mr  här om dagen ”det är för lite fotboll i mitt liv just nu” Det blir ju en så stor del av vår vardag så jag längtar tills säsongen drar igång så jag får sitta och heja på läktaren igen.

Idag är vi två trötta själar. Jag började packa vid 18.00 och åker i morgon bitti. Ingen är förvånad. Nu står middagen i ugnen och jag börjar bli klar med min packning. Så skönt! Nu ska vi bara chilla resten av kvällen tillsammans, längtar inte efter att säga hejdå i morgon bitti trots att 10 dagar går fort. Jag och avsked är ingen vinnande kombo!

Ps. Svaren på frågestunden kommer upp i veckan då många av er önskade videoinlägg med svaren. Ill make that happen.. men från ett hotellrum i Kina!

// Lazy day. Packing and getting ready for take off tomorrow.. So excited.

DSC_1013

DSC_1015

DSC_1016

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Vilken fin spegel!!!!!!!!!! Vart är den ifrån!?

    Anna 2014-02-20 17:40:04
    Svara
  • Menade inget illa tog det mer för givet, för flera bloggare som rest till Kina skriver sedan att sakerna är orginal, tycker isf man kan vara öppen om att det är fejk. Och eftersom du brukar visa upp de du shoppar så undrade jag bara.

    Vera 2014-02-18 12:53:03
    Svara
  • Sannes pappa var ju med på resan så det är nog han som cashar ut ska ni se 😉 det verkar ju som det är han som gått in med pengar i företaget med. Inget fel med det hon gör ju ett bra jobb. Har handlat både jackan och byxorna av henne och båda är favoriter!

    Lina 2014-02-17 13:44:34
    Svara
  • Vera, hur kan du bara påstå att något är fake? Förresten är dom skorna vårskor så hon kanske inte använder dom på vintern? En tanke bara…
    Sen vill jag inte vara sån men jag vet by fact att hon har råd med riktiga 😉 Kommer från samma stad som henne och vet vilka hennes föräldrar är..

    Amanda 2014-02-17 12:47:31
    Svara
  • Handlade du mycket fejk i Kina sist? t ex dina ”Isabel Marant” som du inte ens har visat upp i bloggen? Tycker du det är ok att bära recplicas utan att säga det? Tacksam för svar!

    Vera 2014-02-17 10:33:26
    Svara
    • Svar på Veras kommentar.

      Nej jag handlade inte fake i Kina. Jag handlade ett litet mobilskal som det stod Mochino på för en hundring typ som jag bar varje dag för att kunna ha mobilen runt halsen, det var INTE äkta kan jag ju säga.. =) Jag såg helt ärlig inte ens några fakegrejer i princip, såg inga väskor, skor eller någonting! Mina Isabel Marant ska jag börja använda i vår och köptes i en helt vanlig butik i Kina, inte på ngn svartmarknad 😉 kram!

      Sanne Alexandra 2014-02-17 13:32:34 http://sannealexandra.com
      Svara
  • Maten ser jätte god ut 🙂 recept? 🙂

    Emelie 2014-02-17 03:36:46 http://M
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!