DAY II.

Dag två. Vi har varit runt på en massa visningar, jag hann med en lunch med mina besties och så har vi fotat backstagebilder, yrat omkring, frusit, shoppat MEN inte haft ont i fötterna, jag gjorde ett bra klädval idag i mina nya jeans jag köpte igår från Rag & Bone och sneakers. Så nice! Shoppade även en hallonröd omlottklänning från Helmut Lang, världens kap, så nöjd. Bilder kommer, det blev en dyr Stockholmstripp men det var länge sedan jag shoppade, har nästan enbart gått i mina ena kläder så det var roligt, jag behöver även ha med mig lite inspiration till Kina övertalar jag mig själv. Bästpåatthitta ursäkter.com

Precis som igår har kameran gått varm så fler bilder kommer. Nu har jag bytt location, bor hemma hos Simone i natt. Mys! Denna kväll spenderas framför tvn med massa godis och snacks, bra avslut på en lika bra dag!

// Day 2, went to a lot of fashion shows, had lunch with my besties, went backstage and now im chillin at my friends place with a lot of candy and snacks… Well needed.

DSC_0859

DSC_0812DSC_0731

DSC_0735

DSC_0723

DSC_0691

DSC_0866

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Faan va najs med Fashion week!! Skit snygg som vanligt!!

  www.mexalex.com

  Alex 2014-01-30 06:19:53 http://Www.mexalex.com
  Svara
 • det ser helt underbart ut !
  kul att få gå på visningar och se massa vackra ting =)

  Sanna 2014-01-29 20:11:14 http://moonzanna.se
  Svara
 • Håller med Anna!!

  Elin 2014-01-29 18:06:32
  Svara
 • Har den mörkhåriga tjejen på den första bilden också någon blogg ? : )

  stina 2014-01-29 17:35:39
  Svara
 • Jag älskar mode, men jag avskyr päls i modeindustrin! Snälla, tänk till en gång innan du köper päls. När du väljer att stödja djurplågeriet bidrar du till en industri som jag inte tror du tycker är ok.
  I Kina till exempel saknar man djurskyddslagar vilket leder till att djuren där ofta flås levande för att pälsen inte ska skadas, pälsen importeras sedan till länder som Sverige för att säljas i butiker. I många fall är det hundar och katter som flås levande och pälsen märks sedan om som tillhörande något annat djur.
  Det är inte OK! Päls är vackert, men där är bara vackert om det får stanna på djuret. Människor som bär päls är outbildade (om inte outbildad så själviska, elaka och riktigt riktigt fula).
  Uppmana inte andra tjejer att köpa päls.

  Anna 2014-01-29 10:46:39
  Svara
 • Hej! 🙂 var kommer din fina päls ifrån? 🙂 upptäckte precis din blogg, super bra!

  Annie 2014-01-29 10:40:46
  Svara
 • Hej!
  Hur mycket betalade du för din pälsjacka i Kina? Ska åka dit snart och behöver lite shopping tips! Tacksam för svar! 🙂

  Therese 2014-01-28 23:30:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!