Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OMW THERE.

Dagen har bestått av:

– Möte kl 10.00 i morse angående mitt företag, brainstormade lite och fick nya bra idéer.

– Tog världens längsta och varmaste dusch idag, frös till is när jag gick från mötet och hem. Brrr..

Packat, såklart samma dag som jag ska åka. Suck. Ska liksom packa outfits för flera dagar och jag vet fortfarande knappt vad jag har med mig. VARFÖR packar jag med plagg jag aaaldrig annars använder enbart för att jag tror att ”ja men nu kommer jag ju använda denna” så när jag packar upp får jag ett bryt hahaha..

– Ätit lunch med mitt <3

Packat ordrar!!

Kvällen kommer att bestå av:

– Ska komma fram med tåget, just nu är jag i tid.. Dear God.

Fika med vänner när jag kommer fram

Spraytannas inför helgen med ma laadies

– Mysa hemma hos Carro.

Här nedan är jag precis innan jag gick på tåget. Osminkad i hatt och med alldeles för kalla skor, jag glömde min uggs på jobbet, så typiskt, det är ju årets kallaste dag typ. Ska ha en lugn skön stund på tåget nu, gillar faktiskt att åka tåg nu när jag inte gjort det på ett tag om man jämför när jag turnerade med Nelly. Just idag känns det faktiskt mysigt! =) Ska lyssna på vår senaste podd, så länge sedan jag lyssnade på våra avsnitt och så ska jag styra lite blogginlägg åt er. Puss!

Ps. Min lunch idag var riktigt god. Ingefära & citronbakad alaskafilé  med potatismos och citronmajonäs. Mmm…

bild(51)

bild-1239

bild-1240

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand