Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fight fear for the selfish pain

”Lever du?” och ett missat samtal från Mr på både min och My’s mobil ni vi kom ut från gymmet. Vi var där i 2 timmar, förstår inte hur det gick till?! Jag godkände middag klockan 19.30 hemma hos oss men kom inte därifrån förrän 20.30.. Det gick så fort.

Först fick vi en liten rundtur genom gymmet och sedan anmälde vi oss som reserver till Yogan som vi inte trodde vi skulle komma med på så vi började ösa på med konditionsträning och övergick sedan till att pumpa ben, plötsligt ropade kvinnan från Yogasalen att vi fick plats så vi hann inte springa till våra telefoner som var inlåsta i omklädningsrummet så vi smet in fortare än kvickt.

Yogan var ingen höjdare och vi båda kom ut lite griniga för att vi borde stannat ute på golvet och kört mer styrka istället, vi var SÅ sugna på att svettas så när vi kom ut kompenserade vi med lite egna mag/ryggövningar för att få svettas lite och sedan gick vi hem. En viss herre här hemma trodde jag blivit kidnappad, wops! Nu blir det te & en macka och så tänkte jag måla naglarna. Blev just inringt till jobb i morgon, tjoho! Bokade Kina idag så lite extra klirr i kassan skadar aldrig.. #shoppingsugen

// Went to the gym today and were there for two hours?! Can’t believe it. Did some cardio, legs and then went to a yoga class. The yoga class was bad tho so me and my friend did some core exercises after.. really felt for a hard core work out today. Now im home, going to make me some tea and fix my nails… =) Cozy night in. Just got a call from work tomorrow, yay.. Good timing, booked my flight to China today! #wannashopsobad

DSC_0235

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand