IT WAS WORTH IT EVERYTIME.

Kom inte upp ur sängen i morse, förmodligen på grund av en intensiv jobbhelg! My ringde mig innan lunch och fick mig att pallra mig ur sängen för att följa med henne ner och inhandla skönhetsprodukter, det är ju något av det roligaste jag vet så jag hakade såklart på. Köpte en ny rengöring jag med, jag skulle aldrig byta från Biotherm som det känns just nu så köpte rengöringen för torrare hy, min hy är SÅ torr just nu.

När vi var klara käkade vi lunch med grabbarna. Jag körde halva ceasarsallad och halva carbonara, best of both worlds.. =)

mmmm

Efter det råkade vi hamna inne på en butik som sålde detta mjukisset. Påminner så mycket om mitt gamla set från Juicy som försvann i någon av alla flyttar i L.A. Älskade den & riktigt sugen på en ny. Denna från Odd Molly kan det bli. Perfekt modell och den satt som en smäck. Lade undan den tills i morgon… Köpa eller inte köpa? Kommer bli SÅ snygg i vår och sommar när man fått lite färg.

red

reedd

back

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Den är såå fin, jag har själv en dress från Odd Molly som är ca 3 år gammal, har aldrig använt den då det är vääldigt dålig kvalité på tyget, det liksom töjer sig sådär fult så dom blir hängiga i rumpan efter första användningen efter tvätt. Man får tvätta dom om och om igen för att dom skall vara snygga på (man vill ju inte se ut som en potatissäck bara för att det är en mysdress)… Det har säkert korrigerats, men kolla tyget och kvaliteten noga innan du köper! Kram

    Marie 2014-01-20 23:44:55
    Svara
  • Köp, köp, köp!

    Emy 2014-01-20 20:04:32 http://emyjohannas.tumblr.com/
    Svara
  • JAA! den var jättefin!

    emma 2014-01-20 19:20:06
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!