DOES IT FIT ME?

Ni är en del som undrar var jag jobbar när jag går iväg och jobbar och nu tänkte jag att vi ska reda ut min jobbsituation just nu!

Jag driver ju mitt företag nu och även fast det rullar in pengar där så vill jag att det ska växa så mycket som möjligt och jag vill inte ta ut någon lön än på ett tag, jag vill kunna göra det en dag, jobba heltid och kunna ta ut lön varje månad men mitt mål just nu är att få det att rulla ordentligt, riktigt ordentligt! Så, just nu sparar jag allt som kommer in till nya inköp samt för att ha kapital så jag extrajobbar så mycket jag kan på sidan om. Så vad extrajobbar jag med? Jag driver bloggen (ja det är ett jobb för mig!) jag modellar lite då & då och så serverar jag på hotell Scandic.

Modella vet ni sedan tidigare att jag älskar, jag trivs verkligen framför kameran och önskar att jag var bosatt i Stockholm så att jag kunde tacka ja till fler modelljobb. Bloggen vet ni ju också att jag älskar, min egna lilla sida där jag kan få skriva av mig och så att jag har  dom bästa läsarna gör inte det hela sämre =) Och så Scandic, jag trivs i restaurangbranschen, bättre än i butik faktiskt. Jag gillar att det är full rulle hela tiden och så känns det bra för mig att komma iväg till en plats där jag kan släppa allt som har med ”min” bransch att göra. Jag tänker inte en sekund på kläder, mitt företag eller något annat för den delen heller utan går dit och jobbar, gör det jag ska och drar in extrapengar så jag slipper röra företagets. Funkar riktigt bra för mig! Jag har utvecklats mycket, jag är har extremt stresstålig efter dessa månader, vilket var ett av mina mål när jag tackade ja till Scandic, vilket var en slump.

Såhär ser jag ut när jag serverar.  Tycker ni det passar mig eller känns det helt fel? =) Bild från idag faktiskt. PS. Jag älskar för övrigt att jobba, så fort jag får jobba känner jag mig hel & tillfredsställd. Jag skulle vara världens absolut sämsta housewife!

bild(43)

bild(42)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Passar dig perfekt! Hoppades att det var dig jag skulle se ikväll men då misstänker jag att så ej är fallet! Kramar så syns vi snart 🙂

    Erika 2014-01-16 13:14:04
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!