FOOD X 3

Igår förmiddag körde jag Bodypump för första gången i mitt och i detta nu när jag sitter och skriver så har jag SÅ sjukt mycket träningsvärk. Mr jävlades med mig i morse genom att trycka på mina lår så det hela slutade i att vi började brottas i köket, jag lyckades hälla vatten ur vattenkannan över hans huvud som jag hittade i köksfönstret och när han skulle kontra genom att bära in mig i duschen och spola ner mig med vatten fick vi stoppa för då ramlade jag och fick lite ont i kroppen när jag ramlade ner i badkaret hahaha.. Jag har alltså en helt overklig träningsvärk, wow vilket jobbigt pass igår, hujedamig! Jag ska börja köra det oftare vill jag lova! Svetten bara rann & musiken strömmade ur högtalarna, endorfiner!!!

Efter ett sådant mördarpass igår var det dags för lunch. Vi hade ingenting hemma förutom lite lax & bulgur sedan dagen innan så jag improviserade fram en liten rätt. Jag  hittade  wokgrönsaker i frysten som jag stekte tillsammans med bulgur, lax och så hade jag i några ägg. Kryddade på med cayennepeppar, massa curry, chili explosion och så toppade jag  med soya och en vitlökssås till. Blev faktiskt gott, man tager vad man haver!

DSC_1012

Sedan nötte vi några nya avsnitt av SoA (BÄSTA!) med lite kaffe & små magnumglass (standard hos oss!) Vi laddade upp för storhandling deluxe…

DSC_1014

Efter världens storhandling så röjde vi lite här hemma och medan Mr plockade in allt i kylen och frysen slängde jag ihop middag. Det serverades Mango chutney-biffar & glasnudlar med en blandning av bland annat ingefära, strimlad paprika och sockerärtor, till det en sås med citronolja, vitlök & koriander. Mums! Detta recept tackar vi svärmor för! Kvällen spenderades i soffan framför Hungergames 1 (vill se 2an på bio)

DSC_1016

Och nu efter en god natts sömn har vi precis sätt klart slutet på Hungergames, en viss dam somnade lite lätt i soffan igår. Frukosten på bilden har jag precis smaskat i mig, sitter och lyssnar på DENNA låten och kände att det var dags att bjuda er på lite vardagsliv, det har varit mycket jobb & opersonligt på senaste tiden så nu får ni se vad jag pysslat med senaste dynget =) Dags att kicka igång denna lördag!

DSC_1024

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!