FESTIVE.

Det har inte blivit mycket gjort senaste dagarna för min del, jag är fortfarande krasslig och det är inte alls kul såhär dagen före Nyårsafton men jag hoppas verkligen på att må bättre i morgon. Jag har ingen feber i alla fall så det ska väl gå hoppas jag! Det vankas ju stor fest med middag, vänner och fyrverkerier, jag mår dåligt av bara tanken att missa det även fast det kommer fler år… =) Ogillar starkt att missa saker. Känner ni igen er?

Min planer angående min nyårsoutfit har gått i krasch så jag har improviserat ihop något nytt nu istället. Inte så noga…

Och vad har min dag bestått av? Hämtat en ost/charkbricka i Marmor som jag så gärna ville h(bild kommer), packat några ordrar, suttit vid kundtjänstmailen och sett till så alla fått hem sina plagg (det strular ju då och då med posten tyvärr trots garantier) ätit och myst hemma hos farmor och nu sitter jag hos svärisarna mätt och belåten efter en tacomiddag. Nu ska jag inta sofflägge, jag ska kurera mig bäst jag kan. Ja och så har jag gosat med lillkillen på bilden nedan…

Ett tillägg, hur bra med spraytan? Ser inte lika sjuk & glåmig ut som jag brukar när jag är sjuk (ja eller som jag ser ut i vintertider) Spraytan for life. Ser ju nästan fräsch ut osminkad =) 10 points!

unnamed (1)

unnamed

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Snygging, var är din jacka ifrån? Så härlig den ser ut.

  Linn Servin 2014-01-01 22:15:55
  Svara
 • Fick den som julklapp så hon använde sin mail som jag skrev i rutan. Okej! Får hoppas på det bästa då 🙂 gott nytt år!

  Emma 2013-12-30 22:30:48
  Svara
 • Hej Sanne. Jag beställde min klänning den 26 vid 18tiden kommer klänningen komma imorgon eller är de Kört?

  Emma 2013-12-30 22:19:06
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Nej alltså du ska ju ha den till Nyår om inte posten dribblat. Sökte på din mail i systemet men hittade den inte. Håll utkik, har den inte kommit i morgon är det posten som strular tyvärr! stor kram och gott nytt år!

   Sanne Alexandra 2013-12-30 22:24:10 http://sannealexandra.com
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!