Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CHANGED PLANS, AS I SAID.

Som jag skrev blev mitt klädval inte som jag tänkt mig inför morgondagen så nu har jag kokat ihop en sista-minuten-outfit. 

Detta mörkgröna fodral med nudefärgade skor, två armband ett i roséguld & ett i guld, min beiga clutch från Balenciaga, min färgglada päls, mjuka lockar och smink i jordnära fäger, naglarna funderar jag fortfarande på..

Vad tror ni? Yay or Nay? Jag har i och för sig inte så mycket val just nu.. =)

IMG_0162ret-562x843

unnamed (2)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Jag hade på mig din klänning igår på nyår och fick så himla mycket komplimanger!! Jag älskar den verkligen den kommer användas flitigt! Bästa köpet på jag vet inte hur länge. Berättade för alla tjejer som frågade var den var ifrån om dig och din grymma stil och att dom måste kika in! Ville bara säga att jag är så himla nöjd :)! Kram

    Louise 2014-01-01 15:26:05
    Svara
  • Hej. Kan man få något logistik nummer eller kollid så man kan ta ut den på utlämningsplatsen

    Jennifer 2013-12-31 13:11:39
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!