SANNEALEXANDRA RELEASE PARTY @ P.

Lördagen den 21a December hade jag Releasefest för min shop på P här i Eskilstuna. All credd till Linus & P som anordnade detta så bra! Det var ett fyrtiotal tjejer som firade, skålade, dansade, shoppade och hade en kul kväll tillsammans med mig och jag är så himla glad och tacksam för att ni kom! Evigt tacksam också för alla fina ord, gratulationer och pepp från er. Ni anar inte hur mycket det värmer <3 Det var en av dom bästa kvällarna i mitt liv, på riktigt och jag kunde inte vara mer nöjd. Dom flesta av mina underbara vänner, bekanta, min syster var hemma, min pojkvän höll tal och min grymma fotograf var på plats. Världsklass!

STORT tack till alla som var med och firade! Detta ska ta mig sjutton bli stort =) Tack till Sandra & Simone för att ni agerade fotografer och tack till Syster, Tova & Lisa som visade upp mina plagg. Värt!


bild (60)

bild (62)

bild (61)

bild (63)

bild (65)

bild (45)

bild (48)

bild (49)

bild (66)

bild (56)

bild (50)

bild (51)

bild (52)

jhjh

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • asså….har du ens designat kläderna själv?

    lisa 2013-12-30 20:12:19
    Svara
    • Svar på lisas kommentar.

      2 plagg.. tanken var denna gången att jag bara skulle ta in kläder som redan finns, köpa in från grossister men kom i kontakt med en kille som hade bra kontakter med en fabrik så han sydde upp tre plagg totalt från scratch. Nästa kollektion, vårkollektionen blir helt egendesignad nu när intresset fanns =) vågade inte satsa så stort från början. Kram

      Sanne Alexandra 2013-12-30 21:22:38 http://sannealexandra.com
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!