PRETTY AMAZING.

Efter att ha fixat provisoriskt pass till Mr som glömt det hemma, packat alla ordrar, jobbat med en massa annat, mailat och packat så är vi nu på väg med tåget upp till Stockholm. För mig väntar myskväll med mina tjejer hos Carro som just fått ny lägenhet, ska bli SÅ spännande att se och extremt kul att hänga med tjejerna ikväll och för Mr väntas grabbkväll & Fifa. Bra uppdelat!

Vi sover kvar i natt för att tidigt i morgon bitti sticker till Holland över helgen i morgon, Mr’s nära vän han spelade fotboll samtidigt som i Hammarby lirar fotboll där nu så det ska bli riktigt kul. Julklappsshopping har jag planerat! =)

Ordrarna packas på som vanligt så var inte oroliga för dig och kundtjänstmailen är igång så var inte oroliga för att fortsätta shoppa bara för att jag är borta! 

IMG_0399ret

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej Sanne! Har precis hämtat ut min Sanne Alexandra klänning med tjusig dragkedja i ryggen och fantastisk volang nertill! Jag äääälskar den och kommer garanterat vara snyggast på nyårsafton! Supersnabb och smidig leverans! Stort lycka till! Kram från en nöjd kund som garsnterat kommer handla hos dig igen 🙂

    Sara 2013-12-14 12:33:10
    Svara
    • Svar på Saras kommentar.

      MEN gud vad kul 😀 jag dör så roligt!!! om du har på dig den, glöm inte hashtagga #sannealexandrashop på instagram.. vore SÅ kul 😀 puss och kram och ja, du kommer garanterat vara snyggast!

      Sanne Alexandra 2013-12-14 13:20:11 http://sannealexandra.com
      Svara
  • Hej Sanne! Jag hämtade precis ut mina kläder och jag fick tyvärr hem fel storlek på jackan, jag hade beställt en S men fick hem en XS. Om jag nu skickar tillbaka den och skriver som anledning att jag fick fel storlek, skickas automatiskt rätt storlek till mig direkt då eller hur funkar det? Såg att det bara finns 3st i storlek S kvar så jag hoppas det löser sig för den var dösnygg men alldeles för tight i armarna 🙂 Klänningen var också jättesnygg!!

    Louise 2013-12-13 19:43:44
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!