THAT KINDA DAY.

Fina läsare, jag är SÅ trött idag. Bestämde mig för att ha en vilodag mitt i veckan då jag jobbar hela helgen ändå. Var helt slut i kroppen utav av flera olika anledningar så idag sov jag & Mr ut och sedan dess har vi inte gjort mycket alls. Myst runt! Förresten, haha, vad jag skrattade när en kompis till mig skrev att i Podden vi släppte igår så tipsar ju jag om en film i mitten någonstans, jag tipsar om Håkan Hellströms film ”Känn ingen sorg” sedan avslutar jag podden med ”Glöm inte att se Thåström-filmen” Hahaha.. Det är JAG i ett nötskal. Virrpanna. Så ni som reagerar på det, ja, det är min vardag.

Snart ska jag dra mig iväg med min kusin och köra ett styrkepass och därefter vankas det Yoga, helt frälst. Jag har kommit in i världens träningsmoode och vill helst träna två gånger om dagen, jag förstår inte vad som har hänt. Jag är inne i ett träningsflow och det känns mer än bra. Jag tror det kan ha att göra med att jag har tillgång till att jobba dygnet runt i och med att jag är egen företagare nu och inte har något jobb att gå till direkt, som ni förstår är det ju lätt nu inför lansering att jobba med hjärnan hela tiden, jag tänker ju konstant så att träna ger mig en paus från allt det där. Dessutom mår min rygg bra utav det.. =)

Idag har jag ordagrant tvingat med mamma på Yoga också, hon har problem med sin nacke och jag lovar er, har ni ont någonstans eller känner er stressade psykiskt så är Yoga kanske lösningen för dig med. Det är bra för både kropp & själ.. Det tar ett tag att komma in i det men vilken grej det är alltså. Frälst!

Här har ni oss. Tröjan jag bär får ni se i en hel outfit i dagarna, love it. Mr går fortfarande runt i morgonrock, det är alltså en sådan dag idag..

bild

bild(1)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!