Rituals.

På vägen hem  från BodyBalancepasset smet jag förbi och hämtade ut ett paket som var fyllt med härligheter. Har redan ställt ut doftstickorna från Rituals och lägenheten luktar fräscht och gott, har även öppnat dom små fina karamellerna, det är små prover på parfymer och mina favoriter är ”Eugéine” och ”Les Notes” helt magiska. Och läppglanset från samma märke som doftstickorna? Färgen heter beige/nude så det kan ju inte bli mer jag. Tackar för härliga söndagsgåvor, fantastiskt bra!

HÄR hittar Rituals, ett märke ni borde titta närmre på.

DSC_0997

DSC_1000

DSC_1005

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • En akut fråga typ haha.. jag har börjat köpa julklappar redan då jag vill vara ute i god tid detta året! vad kan jag köpa till min svärmor?

    Jag funderar på en bok men då vill jag ha något litet mer, men vad! har noll fantasi och du brukar ha så mycket tips på presenter, hoppas du har några bra tips till mig så snabbt som möjligt 😉 Kram

    Elin 2013-11-17 19:11:50
    Svara
    • Svar på Elins kommentar.

      Kanske en mysig fin morgonrock? Mysiga tofflor? Bok är ju såklart alltid bra om hon gillar att läsa =) Presentkort på ngt spa, fina temuggar, härliga bodylotions/skrubb, allt sådant är ju härligt att få.. Finns massor med skoj! kram och hoppas du hittar ngt!

      Sanne Alexandra 2013-11-19 15:43:28 http://sannealexandra.com
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!