Requested

Elin
Kanske en konstig fråga, men när du har ditt hår sådär snyggt åt sidan som på bilderna, hur gör du för att det ska se så bra ut? Ibland slänger jag över håret så men då står det rakt upp och ser inte alls sådär slarvigt super snyggt ut som det gör på dig. Gör du nåt speciellt när du tvättar drt? Alltså kammar åt nåt speciellt håll heller kammar du ut din mittbena som vanligt Lix i blött hår? Uppskattar alla tips kag kan få!!
Kram

Inte alls en konstig fråga! =) Nu igår, så som på första bilden nedan hade jag precis tvättat det, borstat och haft i lite olja från Morroccan Oil i topparna, sedan hade jag i dom två hair thickening produkterna från Marc Anthony, fönade sedan håret upp & ner och voila! Så enkelt. Gjorde allt detta i mittbena, borstade det så från början så när jag sedan drog över luggen ligger den ”fel” vilket gör att det blir lite volym. Det bästa av allt? Det blir ännu bättre dag 2, i med massa torrschampoo från Baptiste och locka lite alt borsta igenom så blir det ännu mer volym, i alla fall för mig. Kram och lycka till!

DSC_0809

Dag 2 när jag brukar ha lockat det med plattång.

DSC_0763

Dag 3 när jag har sprayat torrschampoo i botten för att få mer volym, brukar vara lite risigare och tovigare dag 3 men jag brukar gilla det haha. Sover alltid med fläta.

DSC_0347

Dom dagar jag inte orkar fixa med det brukar jag ha en knut på huvudet eller sned fläta.

DSC_0883

DSC_0702

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!