MOVEMBER

Har ni hört talas om Movember? Om inte, ni kanske sett fler mustascher än vanligt under November månad? Hoppas det.

Movember som denna månad då kallas går ut på att utmana män runt om i världen till att odla en mustasch symboliskt för att bekämpa prostata och testikelcancer. Simon har varit med och bidragit och har lagt upp en profil där man kan följa utvecklingen av hans mustasch och en insamling som förhoppningsvis växer i samma takt. Tusentals killar, kändisar, fotbollslag, ja alla möjliga män är med och bidrar och tanken är att samla ihop så mycket pengar som möjligt på sin profil, alla pengar går oavkortat till cancerforskningen. Ni kan läsa mer om det på Movember.com

Jag tycker detta är en jättebra idé och jag upptäckte det första gången i L.A när jag bodde där, jag förstod inte exakt innebörden men såg väldigt mycket killar i mustasch och hörde talas om det. Jag är väldigt stolt över Simon som bestämde sig för att göra detta hela November, han har nu en 14 dagars skäggväxt och har lyckats samla ihop en del. 

Nu vill jag såklart att vi alla sprider detta vidare och donerar en liten slant, 10 000 män får diagnosen prostatacancer varje år i Sverige, det motsvarar 25 män och 6 män dör av det varje dag. Vi kan väl alla skippa den sista drinken på krogen eller kanske fikat i helgen? In och donera på Simons profil HÄR. Ni hittar honom på mobro.co/simonhelg

Jag ska donera en slant senare, jag har flera rosa band hemma som promotas väldigt bra så jag tycker våra män förtjänar uppmärksamhet kring denna insamling. Till nästa år tycker jag ni påminner era pappor, pojkvänner, bröder och vänner att vara med och stötta och i år tycker jag att ni peppar dom som valt att vara med och stötta och bidra med en slant och om ni inte vill bidra i pengar tycker jag ni promotar detta för allt i världen nu, ut med det på instagram, bland vänner, facebook. KÖR HÅRT!

Såhär ser vi ut just nu =) Jag är en mo sistah! (Tagga gärna oss på instagram om ni skulle pusha för detta med bilden nedan- Sannealexandra heter jag och Simonhelg heter Simon)

1235400_10152350391243906_1121242239_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!