POD INFO.

Denna veckan släpps ingen podd men vi är tillbaka nästa vecka som vanligt. För er som inte lyssnade förra veckan när jag och Sharareh körde en riktigt egoboost podd. Lyssna HÄR eller klicka på play nedan i inlägget.

LOVE, S

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Men du Karin, skrev vi verkligen någonstans i våra kommentarer att Sanne är en dålig människa? Nej. Juste. Klankade INTE ner på hennes personlighet och skulle aldrig göra det. Sanne verkar vara en jätteskön själ och kom inte här och säg att vi inte får uttrycka våra åsikter. Det får vi. Så länge det inte är personangrepp.
    Så fick man bli lite irriterad i dag också. Herregud. Andas karin. Ta saker med en nypa salt.

    Frida 2013-11-13 19:58:31
    Svara
  • Haha, ni är så skrattretande tjejer=) Väx upp!

    limpos 2013-11-13 06:03:45
    Svara
  • Alltså vad är de för fel på folk? Sluta vara så jäkla bittra och skaffa er ett liv istället för att klanka ner på Sanne.. Har ni verkligen inget bättre för er än att vänta på hennes pod varje vecka? Ni fattar väl att hon har mycket med webbshopen o säkert annat som hon prioriterade just denna vecka..eller vad vet ni om något annat privat hänt som gjort så dom inte haft tid. Tycker ni kan lägga ner eran sjukt negativa inställning och istället säga saker som att ni gärna vill höra podden varje vecka. Tänk på hur ni säger saker o ting. Jag längtar iallafall tills ni släpper nästa vecka och förstår att man hamnar efter ibland. T.om Rebecka och Isabelle som har stor podcast släpper inte ens varje vecka. Kör hårt Sanne och strunta i negativa människor. Du verkar otroligt härlig o energi spridare, vart så glad och peppad av er senare podcast avsnitt! Kram

    Karin 2013-11-12 22:45:22
    Svara
  • Men alltså på riktigt ”Jaculine” du har väl INGEN rätt att uttala dig? Sanne sköter väl
    Sitt varumärke alldeles exemplariskt och om hon nu startat en podd på kul så låt henne vara. Du har säkert suttit och längtat så mycket så nu är du helt knäckt.. Vad gör du ikväll egentligen? Sitter och irriterar dig på det här? Skaffa dig ett liv och lägg din energi på något bättre.

    Liza 2013-11-12 22:42:32
    Svara
  • Instämmer helt och hållet med Fridas kommentarer. Jag förstår inte hur du, Sanne, överhuvudtaget kan resonera i stil med ”take it or leave it”. Jag förstår att din blogg, din podcast etc. är endast din och att läsare inte egentligen har någon rättighet att ställa krav men så vitt jag förstått det anser du bloggen vara ett arbete eller åtminstone något du gör av fler anledningar än för nöjes skull. En inkörsport för något som du kanske hoppas kunna livnära dig på?
    Oavsett om du får betalt för det eller inte så är det du gör här en del av ditt VARUMÄRKE. Ditt ”svar på tal” här är därför för mig ett tydligt tecken på att du missförstått den här branschen och kanske affärsvärlden i stort också. Du som är så intresserad av modevärlden, vet antagligen att den handlar om att leverera – jämt. Dina potentiella kunder skiter (tyvärr) fullständigt i om du är magsjuk, har ont om tid eller genomgår något extremt påfrestande i ditt privatliv. I slutänden är dom endast intresserade av att få det dom förväntar sig (och kanske betalat för.)
    Vilken arbetsmoral har du tänkt genomföra din nya klädkollektion med? Hann inte blogga på två dagar, var i Stockholm och drack smoothies. Hann inte göra en podcast, hade för mycket annat roligare på gång. Hann inte skicka ut nyårsklänningsbeställningarna till mina kunder, hade inte tid?

    Jag ber om ursäkt för en lång kommentar. Det är inte min avsikt att vara otrevlig. Jag hoppas att mina ord kan få dig att tänka på hur du presenterar dig själv nästa gång du får liknande kritik.

    Jacueline 2013-11-12 22:03:37
    Svara
    • Svar på Jacuelines kommentar.

      Vet du vad? Lägg din energi på något annat istället för att jag har full koll på mig och mitt varumärke, du behöver inte lägga dig i över huvud taget för jag vet precis vad jag gör och kan tänka själv! Ha en bra dag.

      Sanne Alexandra 2013-11-13 11:42:41 http://sannealexandra.com
      Svara
  • Alright! Det jag menar är att när man är ”schysst” och lägger ner sin tid på att lyssna, för att man vill, och sedan ger beröm till er, då vill man ju ha någon slags ”respekt” tillbaka. Svårt att förklara, men jo, jag tycker ni har en deal med oss lyssnare, kanske inte med ett företag, men med oss lyssnare. Ta och ge liksom. Det jag menar är lite att det känns som om ni är såna som tar era lyssnare för givet nu och då är det inte roligt att vara en lyssnare till er pod. Och jag kan tänka mig att du nu tänker ”Ja men lyssna inte då!” vilket är jävligt sorgligt för ni har säkert inte så jääättemånga lyssnare och jag tror inte ni skulle tycka att det är så roligt att spela in en pod som ingen lyssnar på (?) Jag har då aldrig hört talas om någon podd som kommer lite då och då när hen känner för det. Och om det är så att ni vill spela in lite då och då när det passar er så kunde ni ju nämnt det från första början istället för att få det att låta som om det är något som ska komma varje vecka och sen ursäkta er samma dag när det inte kommer något avsnitt och så blir man besviken. Ursäkta för lång kommentar. Hoppas du förstår!

    Frida 2013-11-12 18:32:49
    Svara
    • Svar på Fridas kommentar.

      Som sagt, vi släpper poddar lite då och då, satsar på varje vecka men har så himla mycket att göra så iom att vi inte har så pass mkt lyssnare så vi har några annonsörer prioriterar vi bort podden dom gånger vi har sjukt mycket att göra.. Som sagt, ja jag tänker take it our leave it. Vi har grejer på g så när det är klart så kommer vi garanterat lägga mer fokus/tid på podden. Tack för att du tar dig tid och är så engagerad 🙂

      Sanne Alexandra 2013-11-12 19:29:02 http://sannealexandra.com
      Svara
  • Haha, alltså… Så jävla oproffesionella. Känns inge roligt att ge er credd och lyssna på podden överhuvudtaget om ni bara gör lite som NI vill och hoppar över veckor. Ville bara påpeka det.

    Frida 2013-11-12 14:44:18
    Svara
    • Svar på Fridas kommentar.

      Det tycker du.. Tänkte bara tala om att detta är inte vårt jobb, podden släpper vi för vi tycker att det är kul inte för att vi tjänar pengar på det eller har en deal med något företag så att vi måste. Podden spelar vi in när vi känner för det sedan väljer ni om ni vill lyssna eller inte..

      Sanne Alexandra 2013-11-12 15:10:32 http://sannealexandra.com
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!