OFF TO…

.. Kan ni gissa var? Stockholm, as usual. Mitt andra hem. Jag är framme om 40 minuter, ska direkt hem till Sharareh. I morgon bitti kl 9.30 ska vi tillsammans med Vanessa på fitting (en tjej saknas) Vi ska alla fyra medverka på Bröllopsmässan i Januari så ska till IdaFeminint och prova brudunderkläder till mässan, specialbeställa undies i våra storlekar os.v. Jättekul, ser fram emot det. Förra året körde jag det själv, så himla kul att träffa på alla förväntansfulla brides 2 be som går runt och tittar med nyfikna och exalterade ögon. Härlig stämning minst sagt!

På kvällen ska vi på kick off med Projection, vi ska träffas alla vi som bloggar/jobbar på Projection hemma hos moderedaktören, ska bli riktigt kul att träffa alla. På lördag ska jag träffa fotografen till min webshop över en fika och prata ihop oss och på kvällen fest hos Simone & Henke med massa vänner. Söndag åker jag tillbaka hem och ska inte heja lite på killarna, GO GO! Inga tråkiga dagar framför mig, känns bra efter denna jobbvecka som inte gått som på räls direkt. Men that’s life.

Här nedan kommer lite bilder från förra årets mässa. Mitt bröllopskit på bilden ligger fint i en fin box hemma (hur söt är inte korsetten? ) Nu kommer jag snart ha ett till vackert kit ligga där hemma och damma. Simon? =) Skämtåsido, Ida har SÅ vackra brudunderkläder så går ni i giftastankar måste ni bara spana in feminint.se alternativt boka in en tid där för personlig provning där ni får proffshjälp inför den stora dagen. Ida befinner sig på Sibyllegatan 14 i Stockholm på Östermalm.

Skärmavbild-2013-01-24-kl.-10.27.26-770x283

bild-703-770x770

bild-582

Skärmavbild-2013-01-24-kl.-10.10.17

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!