Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TODAY'S LOOK.

En enkel soft vardagslook bjussar jag på idag. Det är ju trots allt en helt vanlig tisdag och här händer det inte så mycket, jag jobbar lite med webshopen, planerar fotografering och grejar. Men, det är inte det enda jag planerar, i helgen flyger nämligen jag & My ner till Helsingborg och kör en liten weekend för att heja fram killarna till Allsvenskan på lördag. Ja jag är svinnervös redan om någon undrade… Vi känner bara att vi kan bara inte sitta här hemma i soffan på lördag om dom går upp!!

Jacka Kina, Jeans BikBok, Skjorta Rodebjer, Väska Balenciaga.

DSC_0331

DSC_0187

DSC_0191

DSC_0201

 

DSC_0222

DSC_0223

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tycker att det är konstigt att du i Kina-inlägget nämnde att det var sorgligt att hundvalpar såldes för 10 kr. Sen har du en jacka gjord av typ flådda hundvalpar… Gillar din blogg för övrigt och tycker du är riktigt inspirerande men hade varit kul att höra hur du tänker i ”pälsdebatten” 🙂

    Sara 2013-10-29 21:44:02
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!