Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY COLLECTION.

När jag var i Kina nu och köpte hem kläder till min Nyårskollektion så letade jag intensivt efter en båtringad klänning, så himla fint tycker jag. Jag hade tänkt mig en liknande nedan, i spets men hittade något mycket finare..

Håll i pengarna för jag har tagit hem en helt magisk båtringad klänning till Nyår så gillar ni den typen så vänta ni bara! Min sajt lanseras den 25e November, save the date för det finns mycket godbitar. Jag är så exalterad!

// U like the style and design on this dress? Well, just wait until i launch my webshop, i found the prettiest dress for new years, looks almost like this one but so much hotter… November 25, save the date.

Skärmavbild 2013-10-27 kl. 18.52.45

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand