Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY COLLECTION.

När jag var i Kina nu och köpte hem kläder till min Nyårskollektion så letade jag intensivt efter en båtringad klänning, så himla fint tycker jag. Jag hade tänkt mig en liknande nedan, i spets men hittade något mycket finare..

Håll i pengarna för jag har tagit hem en helt magisk båtringad klänning till Nyår så gillar ni den typen så vänta ni bara! Min sajt lanseras den 25e November, save the date för det finns mycket godbitar. Jag är så exalterad!

// U like the style and design on this dress? Well, just wait until i launch my webshop, i found the prettiest dress for new years, looks almost like this one but so much hotter… November 25, save the date.

Skärmavbild 2013-10-27 kl. 18.52.45

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!