Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PODCAST #2 LA-PODDEN.

Då var avsnitt två äntligen här! Den stora L.A-podden!! Som vi längtat efter att få släppa ett till avsnitt och vi vet att det är många av er som väntat ivrigt! Tanken var att detta avsnitt skulle handla om killar/dejting men eftersom vi snuddar vi ämnet L.A i princip varje gång vi pratar med varandra så kickade vi igång detta uppehåll med ett långt avsnitt om Los Angeles, vi kunde inte sluta prata och ändå hann vi inte ens med att prata om en tredjedel som hänt där borta. Nästa vecka pratar vi däremot om dejting & killar!

I dagens podd avslöjar vi en massa kändisskvaller, jag får ur Sharareh vem i Back Street Boys hon dejtat och hon lirkar ut en del från mitt gamla singelliv. Vi pratar även en massa om hur det var att komma till L.A som svensk, hur man bäst hittar boende, språket, skolan och så talar vi om lite do’s and don’ts där borta. Hoppas ni kommer gilla den!

HÄR klickar ni!!

73936_10150117505458906_5354891_n

KLICKA HÄR

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Kan man ladda ner podden så man tex kan lyssna på flyget?

  Sofia 2013-10-28 19:25:04
  Svara
 • Jag håller inte med om att det är omoget eller negativt att du avbryter. Ni båda avbryter eller kommer med någon liten inskickade då o så, men det tycker jag ju bara är bra. Enligt mig ska en Pod handla om att vi lyssnare får vara med lite påse tt privat samtal mellan två vänner. Det ska ju inte låta som något nyhetsprogram, gillar fart o fläkt då jag själv är en tjej som älskar tvära kast osv. Kör på ni verkar vara världens skönaste brudar! Glöm inte att berätta om att ni var rivaler från början i LA förresten!! Tusen kramar

  Lillan 2013-10-22 22:42:23
  Svara
 • lägg upp länken då!! med bilden när du är chockad haha

  sara 2013-10-22 18:18:25
  Svara
 • Kul att ni har så mycket roligt att säga! men det blir luddigt och många gånger hör man inte vad ni säger, ni kan prata lite för snabbt och i munn på varann vilket bara e kul OM man hör! Man hör att ni verkar spela in via skype eller något liknande.. jätte trist när ni annars har en bra podd som man vill höra. Blev sur tillslt och stängde av …. Kram

  Felicia 2013-10-22 14:48:24
  Svara
 • Tycker du är HELT underbar sanne! Spelar ingenting utan man hör att du är dig själv.. Du verkar vara en så snäll och klok tjej!

  Liza 2013-10-22 11:26:15
  Svara
 • Jättekul att lyssna verkligen men jag håller med Anna, du avbryter lätt så det känns som din kompis inte får prata klart..det känns lite hetsigt och omogetibland..men annars jättebra!!

  Emelie 2013-10-22 11:12:00
  Svara
 • Juste! Haha, det jag egentligen menar är att det känns som om du typ ”tar över” podden, liksom gör den lite till ”din” pod och får Sharareh att verka som en gäst typ. Hehe, absolut inget illa menat, du gör det säkert inte medvetet! Jag gillar podden jättemycket, ni verkar så sköna och trevliga! 🙂 Men all sorts kritik är väl nice det med!

  Anna 2013-10-22 09:44:10
  Svara
 • Riktigt bra avsnitt, kul att lyssna på! Längtar redan till nästa måndag haha! =)
  Tänkte dock på att du avbryter Sharareh gaaanska mycket 🙁 Men det är ingenting JAG stör mig på men ändå!

  Anna 2013-10-22 09:39:22
  Svara
 • Jävlar vad bra avsnitt!!! Så glad att jag lyssnade för jag åker till la och ska plugga nästa år. Längtar till la guiden mer:) ni är grymma! Verkar så jordnära och sköna!

  Emeli 2013-10-22 08:18:15
  Svara
 • Är det bara hos mig eller är det första podden som ligger upp igen? 🙂

  Elin 2013-10-21 21:28:06 http://Sselin.spotlife.se
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!