Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MONDAY!!

Ställde klockan på 08.00 i morse för att smyga upp och sätta på kaffe och ha en skypedejt med Sharareh. Vi spelade in en podd i morse (körde ihop sig igår) så ikväll släpps den efterlängtade LA-podden. Tjoho! Riktigt mysigt att starta dagen med ett litet samtal med en vän ju, särskilt så länge.

Har röjt runt här hemma i lägenheten, har tre ouppackade väskor och nyårsklänningar överallt haha. Hot mess kan man säga! Jag har även hunnit med att ta lite outfitbilder ni får se i morgon och lunchat med mitt hjärta. Mitt nya favorithak på lunchen är Café Bim, superhälsosam mat och extremt god. Two thumbs up!

En fråga! Jag söker fotograf till min webshop, jag och John hann aldrig fota i Kina så nu är jag på jakt efter någon som kan ta studiobilder (ca 10 plagg) som har tillgång till studio och är bosatt i Stockholm/Sundsvall/Eskilstuna.

 Jag söker även en fotograf i Stockholm som kan fota några bilder till sajten, inte studiobilder utan mer inspirationsbilder.Maila mig om du är intresserad till sannealexandra@gmail.com skriv gärna några rader om dig själv och bifoga bilder du tagit tidigare.

DSC_0566

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Pavel Maira är en bra fotograf i Stockholm som jag skulle rekommendera! Www.pavelmaira.se 🙂

    Louise 2013-10-21 20:08:44
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry