SUNDAY FUNDAY.

Sov ute på landet i natt, var helt borta igår så trött jag var efter resan. Vilade mest hela dagen och visade upp kollektionen för mamma, farmor och kusin. Kul! Alltid roligt att få lite feedback. Bokade superfina modeller också till lite bilder till sajten, mer om det senare. Så mycket kul på g!

Nu ska jag och Sharareh spela in podden som släpps i morgon sedan ska jag käka lunch och åka till Södertälje för att se Mr’s match. Efter matchen får vi äntligen ses! Hoppas verkligen på vinst, främst för att killarna ligger 3a nu och det är 3 matcher kvar, ligger om på en 1a eller 2a plats efter dessa tre matcher går dom rätt upp i Allsvenskan, då ska det firas om det blir så!! Men.. det är tre matcher kvar. Vore även kul om dom vann idag i och med att jag ska åka med spelarbussen hem och det vore ju härligt att träffa ett gäng glada grabbar, särskilt pojkvän!

Vilken mysoufit jag fått låna av lilla farmor va!

bild(20)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Haha tänkte på det innan också, hoppas verkligen att det blir vinst nu när du ska med på bussen! Vilken mardrömsresa annars. Du får sitta med min gubbe i så fall han är inte så långsint

    Idaliselotte 2013-10-20 14:09:26 http://www.idaliselottehansen.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!