Some more pics.

 Startade mina dagar med denna superfrukost. Omelett med paprika, lök, skinka och en massa ost. Lite frukt, ananas är min absoluta favorit, två glas apelsinjuice och en kopp kaffe med mjölk. Inte bara nyttigt utan väldigt gott!

bild(18)

Jag såg så himla mycket söta bebisar där borta. Denna lilla fick jag chans att fota en kväll när vi gick till hotellet, han bar pyjamas och var så liten och fin. Så sjukt, ser ni att han har hål i byxan i grenen? I bak hade som ett stort hål så dom kunde uträtta sina behöv var som helst, när som helst, ingen blöja. Lilla skrutt!

bild-1232

Mina två favoriter där borta. Shwarma, kycklingkebabrullar typ. Så goda som serverades med aioli och drycken kallade John Bacardi Sweat så jag började att göra det med, något resorbliknande som jag kände mig lite piggare av =)

DSC_0431

Denna bilden tog John precis innan jag gick och beställde tags till alla plaggen, alltså lapparna som sitter i plaggen med min logga på. Varför jag står uppställd som om jag ska tävla i Miss World, det vet jag inte.. haha

DSC_0427

Sneak peek på delar av kollektionen…

DSC_0411

Läser igenom ordern en sista gång.

DSC_0412

Detta är 6 på morgonen efter 11 timmar resa, var rätt trött. Somnade med smink och alltihopa på flyget, skulle vila lite och vaknade 9 timmar senare..

bild-1233

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Den gröna kjolen!!! Me like 🙂

    Jno 2013-10-25 07:21:55
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!