Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Enjoying the process

Wow! Långa dagar och mycket att tänka på, jag lovar en utförlig uppdatering om hur mina dagar ser ut här borta inom kort. Kommer även såklart berätta om Hongkong och Kina, jag har massor att dela med mig av. Just nu är klockan dock 01.00 på natten och jag har hållit igång sedan 09.00 i morse så jag behöver sova nu. I morgon väntar en ny dag med inköp, så himla kul så det är inte sant! Att starta en egen webshop såhär är en utmaning, kanske den roligaste utmaningen någonsin. Jag är runt i hela stan bland alla stora malls och klämmer och känner på olika plagg jag gillar, vissa bestämmer jag mig för direkt, andra funderar jag lite på. Magkänslan är till mycket hjälp under denna resan! Jag kan i alla fall säga att jag har en del oufits som alternativ till nyår och förhoppningsvis många av er där ute också. So excited!!

Här nedan avnjöt jag ett glass vitt efter en lång arbetsdag. Vi har precis kommit hem från en middag på ett japanskt bbq ställe, så gott. Kommer somna gott nu..

bild-1221

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jättesnygg klänning! Vart är den från?

    Camilla 2013-10-15 20:44:20
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!